Αρχική Hotels Οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής έχουν τη δυνατότητα να βρούνε δωμάτιο σε...

Οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής έχουν τη δυνατότητα να βρούνε δωμάτιο σε όλες τις περιοχές της Μαγνησίας και σε όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων

Eλκυστικά πακέτα για την περίοδο των γιορτών προτείνουν οι ξενοδόχοι της ΜαγνησίαςΑυξημένη κατά 15-20% είναι η κίνηση στο Πήλιο σε σχέση με τα Χριστούγεννα με τις υψηλές κατηγορίες ξενοδοχείων (3***-4*****-5*****) και παραδοσιακών καταλυμάτων (LUX – AA) να καταγράφουν τα υψηλότερα ποσοστά πληρότητας της τάξης του 85-90%. Αντίστοιχα, στα χαμηλότερης κατηγορίας ξενοδοχειακά καταλύματα, η πληρότητα έχει διαμορφωθεί στο 55%.
Συγκεκριμένα, οι πληρότητες όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή ανά περιοχή είναι της τάξης του 85-90% για Πορταριά – Μακρινίτσα, 55% για Χάνια, 55% για Τσαγκαράδα και 70% για Βόλο.
Αναφορικά με τις παραπάνω πληρότητες, το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι οι τζίροι συνεχίζουν να είναι πτωτικοί με το ποσοστό μείωσης να ξεπερνάει το 30%, καθώς οι τιμές των δωματίων που έχουν εξασφαλιστεί είναι χαμηλές.
Οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής έχουν τη δυνατότητα να βρούνε δωμάτιο σε όλες τις περιοχές και σε όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων.
Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας είναι στη διάθεση του κάθε επισκέπτη προκειμένου να του παράσχει κάθε δυνατή πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και να τον διευκολύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την διαμονή του στο Νομό. Πληροφορίες στο τηλ.: 2421-020273 και στο www.travel-pelion.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.