Αρχική Organizations Έντονη διαμαρτυρία της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Έντονη διαμαρτυρία της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Celestyal Cruises

logo Familiy hotelsΠαρά τις επανειλημμένες οχλήσεις, καμία ανταπόκριση δεν υπάρχει από το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης για το θέμα της μη εξαίρεσης των επιχειρήσεων επιπλωμένων κατοικιών, με δυναμικό έως και δέκα (10) δωματίων, από την υποχρεωτική ασφάλιση στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, όπως συμβαίνει με τις επιχειρήσεις ενοικιαζομένων και επιπλωμένων διαμερισμάτων, αντίστοιχης δυναμικότητας.

Αντίθετα, το υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης ετοιμάζεται να καταθέσει νομοθετική διάταξη στις αρχές του 2011, σύμφωνα με την οποία εξαιρούνται από την υποχρέωση ασφάλισης στον Ο.Α.Ε.Ε. οι ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχειακών μονάδων.

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τον αποκλεισμό των επιχειρήσεων επιπλωμένων κατοικιών, με δυναμικό έως και δέκα (10) δωματίων, από το σχετικό νόμο και απαιτεί την άμεση ένταξή τους, προκειμένου να τύχουν ανάλογης ασφαλιστικής μεταχείρισης.

Πολύ δε περισσότερο, καταγγέλλει το υπουργείο που με την τακτική του καθιστά αυτομάτως λιγότερο ανταγωνιστικές αυτές τις επιχειρήσεις καθώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» ταυτόσημες επιχειρήσεις που ανήκουν στον ίδιο κλάδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.