Αρχική Airlines News O όμιλος Lufthansa παρουσιάζει λειτουργικά κέρδη ύψους 612 εκατομμυρίων ευρώ

O όμιλος Lufthansa παρουσιάζει λειτουργικά κέρδη ύψους 612 εκατομμυρίων ευρώ

LufthansaΗ Lufthansa αυξάνει το λειτουργικό αποτέλεσμα σε €612 εκ. για το πρώτο 9άμηνο του 2010. Τα ετήσια λειτουργικά κέρδη αναμένεται να υπερβούν τον αρχικό στόχο των €800 εκ.

Ο Όμιλος Lufthansa παρουσίασε έσοδα ύψους €20,2 δις (+24,9%) το πρώτο 9άμηνο του 2010 και βελτίωσε το λειτουργικό αποτέλεσμα κατά €386 εκ., στα €612 εκ., συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Τα καθαρά κέρδη της περσινής περιόδου ήταν €524 εκ. (προηγούμενο έτος: €31 εκ.).

Τα κέρδη εννιαμήνου αντανακλούν τόσο τα μέτρα που ελήφθησαν από τον Όμιλο προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες όσο και τον θετικό ρυθμό ζήτησης στο τρίτο τρίμηνο, ειδικά στους τομείς επιχειρήσεων που αφορούν στη διακίνηση φορτίου και στις ενδοηπειρωτικές επιβατικές μετακινήσεις.

Εν όψει της μέχρι σήμερα πορείας των επιχειρήσεων και της τρέχουσας σταθερής ζήτησης, το Εκτελεστικό Συμβούλιο αναθεώρησε προς τα πάνω τις προσδοκίες για την ανάπτυξη κέρδους και πλέον προσβλέπει ότι το λειτουργικό αποτέλεσμα για ολόκληρο το έτος θα υπερβεί το στόχο των €800 εκατομμυρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.