Αρχική Airlines News Etihad Airways, για 2η συνεχή χρονιά η “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου”...

Etihad Airways, για 2η συνεχή χρονιά η “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου” από τα World Travel Awards

Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad (αριστερά), γιορτάζει τη βράβευση του τίτλου της “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο” και της “ Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον Κόσμο” στα World Travel Awards, με τον Graham Cooke, Πρόεδρο και Ιδρυτή των World Travel Awards (δεξιά) και μέλη του πληρώματος της Etihad.Η Etihad Airways, βραβεύτηκε με τον τιμητικό τίτλο της “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο” για δεύτερη συνεχή χρονιά στα World Travel Awards (WTA).

Το βραβείο για την καλύτερη αεροπορική εταιρεία σύμφωνα με τα World Travel Awards (WTA), η απόλυτη αναγνώριση στον ταξιδιωτικό κλάδο,αποδόθηκε στον Peter Baumgartner, Γενικό Εμπορικό Διευθυντή της Etihad Airways, σε εκδήλωση στο Λονδίνο. Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Άμπου Ντάμπι βραβεύτηκε επίσης και με τον τίτλο της “Καλύτερης Πρώτης Θέσης” στον κόσμο για τρίτη συνεχή χρονιά.

Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, τόνισε: “ Το να κερδίζεις το βραβείο της “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο” για δύο συνεχόμενες χρονιές είναι ένα μοναδικό και πρωτοφανές επίτευγμα για μία αεροπορική εταιρεία που βρίσκεται στο χώρο μόνο επτά χρόνια.

Αποδεικνύει ότι η δεοντολογία στον τομέα των υπηρεσιών μας έχει γερές βάσεις και ότι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες αυτό που ζητούν με συνέπεια. Η αεροπορική βιομηχανία είναι έντονα ανταγωνιστική και το να κερδίσεις ένα βραβείο σαν και αυτό και να τοποθετείσαι ανάμεσα στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να διατηρούμε τα υπόλοιπα χρόνια.”

Τα WTA αναγνωρίζουν την καλύτερη αεροπορική εταιρεία, τις εταιρείες φιλοξενίας και τουρισμού στον κόσμο, με τους ειδικούς της βιομηχανίας να εξετάζουν τις υποψηφιότητες με βάση τις σχέσεις των πελατών τους, τη δημιουργικότητα, την ποιότητα των υπηρεσιών, την καινοτομία των προϊόντων και το επιχειρηματικό δαιμόνιο.

Η Etihad είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή που βραβεύτηκε με τον τίτλο της “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο” το 2009 και τιμήθηκε για την υπεροχή των υπηρεσιών της κατά τη διάρκεια της πτήσης ,τις πολυτελείς αίθουσες αναμονής και την ακλόνητη δεοντολογία στις υπηρεσίες μας κατά τη διάρκεια μιας φαινομενικής ανάπτυξης.

Ο κ. Ηοgan δήλωσε:” Η αεροπορική βιομηχανία συνεχίζει να αντιμετωπίζει απαιτητικές προκλήσεις είτε αυτές αφορούν την ασφάλεια, την παγκόσμια ύφεση ή τις φυσικές καταστροφές όπως το σύννεφο στάχτης στην Ευρώπη. Η Etihad όμως αποδεικνύει ότι είναι κατάλληλα εξοπλισμένη ώστε να αντιμετωπίζει αυτές τις δυσκολίες και συνεχίζει να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της”.

Οι νικητές των WTA εκλέχθηκαν από περισσότερους από 185.000 ειδικούς της αεροπορικής βιομηχανίας και από πελάτες παγκοσμίως, οι οποίοι έδωσαν την ψήφο τους online. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, η Etihad έλαβε σημαντικούς επαίνους για τη συνέπειά της στο να είναι η καλύτερη εταιρεία τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος.

Η επιτυχία της Etihad στο Λονδίνο επιστεγάζει μία εξαιρετική χρονιά για την εταιρεία μιας και κέρδισε έξι τίτλους στην τελετή των WTA για τη Μέση Ανατολή τον Μάϊο, συμπεριλαμβανομένου του πολυπόθητου τίτλου της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.