Αρχική legacy Τροποποιήθηκε το TOR System Advanced, της Transhotel

Τροποποιήθηκε το TOR System Advanced, της Transhotel

Τροποποιήθηκε το TOR System Advanced, της Transhotel Η Transhotel, περάτωσε μία ανανέωση του συστήματός της TOR System Advanced, η οποία αφορά κατά κύριο λόγο την οθόνη αποτελεσμάτων διαθεσιμότητας, μέσω της λειτουργίας της «Διευρυμένης Προβολής». Μέσω αυτής της βελτιστοποίησης, οι επαγγελματίες θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις πιθανές δυνατότητες κράτησης σε μία και μόνο οθόνη, κάτι που σε πρακτικό επίπεδο μεταφράζεται σε μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης κρατήσεων για τον χρήστη.

Οι τροποποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο επίπεδα, λειτουργικότητα και σχεδιασμό, και ενεργοποιήθηκαν  ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές στις οποίες η εταιρεία είναι παρούσα. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα Ταξιδιωτικά Γραφεία – πελάτες της εταιρείας, που κάνουν κρατήσεις ξενοδοχείων και χιονιού και βουνού/Ski, μέσω του TOR System Advanced, ήδη απολαμβάνουν μίας εξέλιξης που τους επιτρέπει να επανεξετάζουν όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την αναζήτηση και να τροποποιήσουν στο ίδιο σημείο τις πιο συνήθεις επιλογές που σχετίζονται με την κράτηση.

Η Άννα Γκαλάν (Ana Galán), Chief Technology Officer και Σύμβουλος Διεύθυνσης της Transhotel, τόνισε τη σημασία αυτής της ενημέρωσης λογισμικού σχετικά με την στρατηγική υπηρεσιών της εταιρίας, δηλώνοντας: «Πάντοτε θεωρούσαμε το TOR System Advanced ως μια ζωντανή εφαρμογή που συνεχώς εξελίσσεται για την κάλυψη αναγκών της αγοράς. Κάναμε αυτό το νέο βήμα για να ενισχύσουμε τη γραμμή μας και τη θέση της πλατφόρμας μας που είναι το μόνο σύστημα στην αγορά που προσφέρει όλες τις δυνατότητες σε μία και μόνο οθόνη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.