Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Με προειδοποιητική στάση εργασίας ξεκινούν από αύριο 18 Νοεμβρίου τις κινητοποιήσεις τους...

Με προειδοποιητική στάση εργασίας ξεκινούν από αύριο 18 Νοεμβρίου τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξεδώθει χθές 17 Νοεμβρίου, οι Σύλλογοι Υπαλλήλων και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ, μετά από κοινή σύσκεψη αποφάσισαν, προειδοποιητική στάση εργασίας, για σήμερα 18/11, και ενημέρωση στην είσοδο του κτιρίου Τσόχα 7, από τις 10:00 έως 13:00 μ.μ . για τις εξελίξεις στον ΕΟΤ!

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ανακοινωσή τους, αποφάσισαν“Τον συντονισμό της δράσης τους για Κοινό Αγώνα κατά της «ένοχης» σιωπής της Πολιτικής Ηγεσίας του Τουρισμού, της απουσίας «καθαρής» πολιτικής για τον ΕΟΤ και της αδιαφορίας της Διοίκησης για την υποστήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, της αξιοπρέπειάς τους και του κύρους του Οργανισμού, από ύποπτα δημοσιεύματα και αίολες κατηγορίες!

και συνεχίζοντας αναφέρονται στην επικείμενη απόφαση διαμοιρασμού του ΕΟΤ

“Όλο αυτό το δυσάρεστο κλίμα της αποτυχίας, της επικείμενης καταστροφής του ΕΟΤ, της καλλιέργειας μιας επερχόμενης λεηλασίας, των κομματιών του ΕΟΤ, που για χρόνια και χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις δεν τα «έδωσαν», δεν «πρόλαβαν» ίσως; Οι σημερινές θα τα «δώσουν» θα «προλάβουν»;”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.