Αρχική legacy Μεταξύ των “Strongest Companies in Greece” κατατάσσεται η KEY TOURS A.E.

Μεταξύ των “Strongest Companies in Greece” κατατάσσεται η KEY TOURS A.E.

Celestyal Cruises

Μεταξύ των “Strongest Companies in Greece” κατατάσσεται η KEY TOURS A.E.Μεταξύ των “Strongest Companies in Greece” κατατάσσεται η KEY TOURS A.E., σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σχετικής αξιολόγησης της ICAP που ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Στην ομώνυμη κοινότητα περιλαμβάνονται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και, μέσω της σωστής διαχείρισης των χρηματοοικονομικών τους, έχουν καταφέρει να βρίσκονται σε ψηλές κλίμακες πιστοληπτικής διαβάθμισης.
Μεταξύ των “Strongest Companies in Greece” συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που, βάσει της αξιολόγησης ICAP Credit Rating, αποτελούν πράγματι τις πιο δυνατές από πιστοληπτικής απόψεως εταιρείες στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα περιορισμένη κοινότητα, αφού μόνο μία στις δέκα εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η KEY TOURS , βρέθηκαν να ανταποκρίνονται στα αυστηρά κριτήρια που συνιστούν προαπαιτούμενα για την ένταξη σε αυτήν.
Με την καθιέρωση της εν λόγω λίστας, η ICAP φιλοδοξεί να βελτιώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τις αξιόπιστες και συνεπείς εταιρείες κάθε μεγέθους και κλάδου στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν να επιχειρούν απρόσκοπτα, εντός και εκτός συνόρων, παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία που επιβαρύνει το διεθνές κλίμα απέναντι στη χώρα. Έτσι, στο εξής, η KEY TOURS  γίνεται και επίσημα, από τις πρώτες τουριστικές επιχειρήσεις,  μέλος μιας ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας που λειτουργεί με τις βασικές παραδοχές οι οποίες ισχύουν εδώ και χρόνια στις πλέον ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, γεγονός που αναμένεται να συντελέσει αποφασιστικά στην περαιτέρω εδραίωσή της.
Με αφορμή την ανακοίνωση της σχετικής κατάταξης, ο κ. Δημήτριος Μπιστόλας , Διευθύνων Σύμβουλος της KEY TOURS , σχολίασε: «Για τη KEY TOURS  , η κατάταξή της στη λίστα των “Strongest Companies in Greece” αποτελεί μια φυσική συνέχεια και συνέπεια της αξιοπιστίας που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει την εταιρεία καθ’ όλη τη μακρόχρονη παρουσία της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η KEY TOURS , με έτος ίδρυσης το 1963, αποτελεί το μεγαλύτερο οργανωτή οργανωμένων  εκδρομών και περιηγήσεων  στην Αθήνα . Στην  ελληνική και παγκόσμια αγορά,  η KEY TOURS  έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση πελατών και συνεργατών ως μια από τις πλέον αξιόπιστες και συνεπείς εταιρείες, γεγονός που αντικατοπτρίζει τις επιχειρησιακές της αρχές και κουλτούρα, αλλά και αποτελεί εχέγγυο για την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξή της. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της ICAP για την προώθηση της εγκυρότητας και της διαφάνειας, οι οποίες θα συμβάλλουν στη βελτίωση του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, και ελπίζουμε η λίστα αυτή να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, καθώς θα προστίθενται νέες εταιρείες με υψηλή πιστοληπτική ικανότητα. Σε μια εποχή με πρωτοφανώς δυσχερές οικονομικό κλίμα και πληθώρα επισφαλειών, η εξαιρετική διάκριση της KEY TOURS  μάς δίνει κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε αταλάντευτοι, με αίσθημα ευθύνης, τη δυναμική πορεία μας προς το μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.