Αρχική General Νέα πρωτότυπη ηλεκτρονική ενέργεια προβολής από το Δήμο Μυκόνου

Νέα πρωτότυπη ηλεκτρονική ενέργεια προβολής από το Δήμο Μυκόνου

Celestyal Cruises

Νέα πρωτότυπη ηλεκτρονική ενέργεια προβολής από το Δήμο ΜυκόνουΝέα πρωτότυπη ηλεκτρονική ενέργεια προβολής από το Δήμο Μυκόνου, θέτει  τις βάσεις για τη συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα, χωρίς κόστος,  στη συνολική προβολή του προορισμού.

Με τη νέα υπηρεσία “FTP by Mykonos” (For Tourism Promotion) στον διαδικτυακό τόπο http://www.mtcgroup.gr/ftp, ο Δήμος Μυκόνου επιχειρεί να καλύψει το κενό της αγοράς για την οργάνωση και τη διάθεση υλικού για τη Μύκονο προς τα ΜΜΕ, ειδικά του εξωτερικού, τα οποία έχουν τη πρόθεση να αναφερθούν, ή να αφιερώσουν ενότητες της ύλης τους για τον αγαπημένο διεθνή προορισμό. Η υπηρεσία θα έχει τη μορφή fttp, ώστε να επιτρέπει το άμεσο «κατέβασμα» του φωτογραφικού υλικού και των αναλυτικών  πληροφοριακών κειμένων για τη Μύκονο. Παράλληλα, διατηρείται η ευελιξία για εμπλουτισμό του υλικού με φωτογραφίες και στοιχεία των τουριστικών επιχειρήσεων της Μύκονου (Διαμονή, Bar/Restaurants, Εμπορικά Καταστήματα) χωρίς καμία οικονομική  επιβάρυνση,  να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις  για την  ηλεκτρονική συνεργασία του Δήμου με τους τοπικούς επαγγελματίες του Τουρισμού.
Η υλοποίηση και επιμέλεια της ενέργειας έχει ανατεθεί στην εταιρία Συμβούλων του Δήμου, MTC GROUP, η οποία  θα αναλάβει, επιπλέον, τα πρώτα στάδια της ενημέρωσης των ΜΜΕ του εξωτερικού, σε επιλεγμένες αγορές ενδιαφέροντος του Δήμου, στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία και εξειδίκευσή της στη διεθνή Τουριστική  προβολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.