Αρχική Hotels Διάκριση παγκόσμιου Επιπέδου για το Lindos Blu και την Ρόδο

Διάκριση παγκόσμιου Επιπέδου για το Lindos Blu και την Ρόδο

overview lindos bluΣτα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου, ο τουριστικός οργανισμός TUI UK βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία του προγράμματος του, βάσει των ερωτηματολογίων των πελατών σε όλο των κόσμο. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό ξενοδοχείο Savoy, το οποίο ξανάνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβρη, μετά από μία εντυπωσιακή ανακαίνιση.

Για 2η συνεχή χρονιά, μέσα σε μόλις 3 χρόνια λειτουργίας του, το Lindos Blu Hotel & Suites στη Λίνδο της Ρόδου ανακηρύχθηκε το καλύτερο ξενοδοχείο στην κατηγορία 5 αστέρων. Να σημειώσουμε ότι τo Lindos Blu είναι μέλος των Small Luxury Ηotels of the World.

Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού προκύπτει έπειτα από σύγκριση με τα καλύτερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στον κόσμο. Σε συνδυασμό με σημαντικές διακρίσεις άλλων ελληνικών ξενοδοχείων, αποτελεί το επιστέγασμα μίας συνεχούς προσπάθειας για την αναβάθμιση του ξενοδοχειακού κλάδου στην Ελλάδα και τη βελτίωση της εικόνας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.