Αρχική Airlines News Η Lufthansa είναι επίσημος υποστηρικτής του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών 2010

Η Lufthansa είναι επίσημος υποστηρικτής του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών 2010

Lufthansa_logoΔίκαιο παιχνίδι, ομαδικό πνεύμα, επιτυχία, καθοδηγούμενα από την ετοιμότητα επίδοσης στο ανώτερο δυνατό επίπεδο: αυτές είναι μερικές από τις αξίες που μοιράζεται η Lufthansa με τον κόσμο του αθλητισμού. Στον οικονομικό, όπως και στον αθλητικό ανταγωνισμό, εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η δύναμη και η αντοχή, η τεχνική και η ταχύτητα.
Κάθε φορά που η Lufthansa υπερνικά εμπόδια, ο στόχος της είναι να βελτιώνει τις επιδόσεις της ακόμη περισσότερο. Συνεπώς, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρία βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό για πολλά χρόνια.
Φέτος, η Lufthansa είναι επίσημος υποστηρικτής ενός από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, του Μαραθωνίου, που ξεχωρίζει καθώς «γεννήθηκε» από ένα πραγματικά ιστορικό και ηρωικό γεγονός. Ο Μαραθώνιος κατείχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές όσων αγαπούν τα σπορ, καθώς αντιπροσωπεύει την ύψιστη προσπάθεια, όπου σώμα, ψυχή και νους του ανθρώπου δοκιμάζονται στα όριά τους, καθώς ο δρομέας πιέζει τον εαυτό του να φτάσει στον τερματισμό.
Η πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας δρομέων και του κόσμου των σπορ επισκέπτεται την Αθήνα για την ιστορική επέτειο 2,500 ετών από τη μάχη του Μαραθώνα. Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2010 λαμβάνει χώρα στις 31 Οκτωβρίου και η Lufthansa θα βρίσκεται εκεί, στο πλευρό των αθλητών και του υψηλού τους στόχου. Η Ελλάδα θα υποδεχτεί 12.500 Μαραθωνοδρόμους και συνολικά 21.000 δρομείς που θα συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της εκδήλωσης- πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Πέρα από την αθλητική εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, να ανακαλύψουν το συναρπαστικό τοπίο της χώρας και να εξερευνήσουν μια πόλη που διαρκώς βελτιώνει τα δεδομένα της.
H Lufthansa και τα αθλήματα – η δέσμευση αυτή ξεπερνά την απλή υποστήριξη των αθλητών υψηλών επιδόσεων. Η «Αεροπορική Εταιρία των Αθλημάτων» τηρεί την ίδια δέσμευση προς τους αθλητές που συγκαταλέγονται ανάμεσα στο προσωπικό της και είναι μέλη διάφορων αθλητικών συλλόγων της Lufthansa. Φυσικά, βρίσκεται πάντα εδώ και για τους πολλούς οπαδούς που υποστηρίζουν τις ομάδες τους σε όλο τον κόσμο. Συνοψίζοντας, η δέσμευση της Lufthansa απέναντι στον αθλητισμό είναι απόδειξη της προθυμίας να ανταπεξέρχεται σε κάθε ανταγωνισμό και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.