Αρχική Φορείς Φθάνει στην Αθήνα ο υπερμαραθωνοδρόμος Jürgen Mennel

Φθάνει στην Αθήνα ο υπερμαραθωνοδρόμος Jürgen Mennel

Celestyal Cruises

Ο Γερμανός μαραθωνοδρόμος Jürgen Mennel φθάνει στην ΑθήναΟ Γερμανός μαραθωνοδρόμος Jürgen Mennel θα φθάσει στην Αθήνα στις 21 Οκτωβρίου. Θα έχει διανύσει 2.200 χλμ. μέσα σε διάστημα 30 ημερών, καλύπτοντας πάνω από 90 χλμ. την ημέρα. Ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου από το Στρασβούργο, όπου τον ξεπροβόδισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Rainer Wieland (Ράινερ Βίλαντ), υπογραμμίζοντας την πανευρωπαϊκή διάσταση του εγχειρήματος: χωρίς τη Μάχη του Μαραθώνα δεν θα υπήρχε η ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλης Τιμοσίδης και ο Γερμανός Πρέσβης δρ Roland Wegener θα υποδεχθούν με ειδική τελετή, τον Jürgen Mennel κατά την άφιξή του στο Παναθηναϊκό Στάδιο την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 09:00. Θα παρευρίσκονται επίσης εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματίων (ΣΕΓΑΣ). Ο Jürgen Mennel θα αναφερθεί στο ιστορικό γεγονός, τον λόγο για τον οποίο προέβη στο εγχείρημα αυτό καθώς και τη σημασία του αθλητισμού στην προληπτική ιατρική.
Στη συνέχεια, ο κ. Mennel θα επισκεφθεί τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και θα μιλήσει με τους μαθητές, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιείται μία συνεδρίαση προσομοίωσης των Ηνωμένων Εθνών.
Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, ο Jürgen Mennel θα φθάσει στο Μαραθώνα. Στο μουσείο του Μαραθωνίου θα τον καλωσορίσουν ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Σπύρος Ζαγάρης και ο Δημήτρης Κυριακίδης, γιος του γνωστού Ολυμπιονίκη Στέλιου Κυριακίδη.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φθάνει στην Αθήνα ο υπερμαραθωνοδρόμος Jürgen Mennel | Travelling News…

    Ο Γερμανός μαραθωνοδρόμος Jürgen Mennel θα φθάσει στην Αθήνα στις 21 Οκτωβρίου. Θα έχει διανύσει 2.200 χλμ. μέσα σε διάστημα 30 ημερών, καλύπτοντας πάνω από 90 χλμ. την ημέρα. Ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου από το Στρασβούργο, όπου τον ξεπροβόδισε ο αντι…

  2. Φθάνει στην Αθήνα ο υπερμαραθωνοδρόμος Jürgen Mennel | Travelling News…

    Ο Γερμανός μαραθωνοδρόμος Jürgen Mennel θα φθάσει στην Αθήνα στις 21 Οκτωβρίου. Θα έχει διανύσει 2.200 χλμ. μέσα σε διάστημα 30 ημερών, καλύπτοντας πάνω από 90 χλμ. την ημέρα. Ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου από το Στρασβούργο, όπου τον ξεπροβόδισε ο αντι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.