Αρχική General Με μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις γιόρτασε ο Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό, την...

Με μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις γιόρτασε ο Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό, την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Αντικείμενα από τις συλλογές που προορίζονται για το Μουσείο ΤουρισμούΜε μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις γιόρτασε ο Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό, την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus.
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αντιπροσωπευτικά αντικείμενα από τις συλλογές που προορίζονται για το Μουσείο Τουρισμού και δωρίθηκαν από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο.
Ο κ. Δ. Καλοφωλιάς δώρισε το ιστορικό αρχείο της έκδοσης Τουρισμός & Οικονομία, Ταξίδια και  Tourism in Greece.
Ο κ. Θ. Βαρβίας προσέφερε αντικείμενα, έγγραφα και υλικό από την πρώτη συνεργασία του Diners και του ιδρυτού του,  κ. Bloomingdale, με το ομώνυμο πρακτορείο.
Η κ. Ε. Σπερώνη μας ταξίδεψε στην Ολυμπιακή Αεροπορία του 1950 και δώρισε την στολή της αεροσυνοδού που με ιδιαίτερη φροντίδα έχει μέχρι σήμερα.
Η Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ειρήνη Μαντζαβελάκη Βασιλοπούλου, ευχαρίστησε τους δωρητές, τους φίλους και υποστηρικτές που ήταν παρόντες και αγκάλιασαν το όραμα για το Μουσείο Τουρισμού.
Αντιπροσωπευτικά αντικείμενα από τις συλλογές εκτίθενται  σε μόνιμο εκθετήριο στην έδρα του Συνδέσμου στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus, μέχρι την επισκευή του κτιρίου.
Η Ελληνικότητα της βραδιάς τονίστηκε και γευστικά, αφού ακολούθησε κέρασμα με 24 είδη τυριών από την Ελληνική ύπαιθρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.