Αρχική Airlines News Η Gulf Air παραλαμβάνει δώδεκα νέα αεροσκάφη σε 12 μήνες

Η Gulf Air παραλαμβάνει δώδεκα νέα αεροσκάφη σε 12 μήνες

gulfairΗ Gulf Air, παρέλαβε αυτόν τον μήνα δύο νέα αεροσκάφη Embraer 190, αυξάνοντας τον αριθμό των νέων αεροσκαφών του ταχύτατα αυξανόμενου στόλου της σε δώδεκα τους τελευταίους δώδεκα μήνες.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air, Samer Majali δήλωσε ότι με την απόκτηση  δύο ακόμα νέων αεροσκαφών στον στόλο της εταιρείας ανέδειξε το δυναμικό σχέδιο της Gulf Air για αναβάθμιση του στόλου της, ένα σχέδιο το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο της νέας στρατηγικής της εταιρείας για τη δημιουργία μιας βιώσιμης εμπορικά επιχείρησης με ανταγωνιστική προσφορά προϊόντων.
Και σχολίασε: «Οι πελάτες σήμερα έχουν γίνει περισσότερο επιλεκτικοί με αποτέλεσμα να αναζητούν ευέλικτα δρομολόγια καθώς και την πλέον σύγχρονη εμπειρία πτήσης κάθε φορά που επιλέγουν να ταξιδέψουν· στην Gulf Air αναγνωρίζουμε ότι για να είμαστε ο προτιμώμενος αερομεταφορέας τους χρειάζεται να προσφέρουμε και τα δύο».
«Επιλέγοντας αεροσκάφη που ταιριάζουν απόλυτα στο δίκτυό μας και ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέρουμε στους επιβάτες μας την απόλυτη επιλογή σε ό,τι αφορά την ευελιξία των δρομολογίων και τις ανέσεις των πτήσεων ενώ ταυτόχρονα επιταχύνουμε την επέκταση και τη συχνότητα του περιφερειακού μας δικτύου, ενισχύοντας την ηγετική μας θέση».
Και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε κάθε πρωτεύουσα και μεγάλη πόλη στην περιοχή με τουλάχιστον μία διπλή καθημερινή πτήση· ο στόχος αυτός μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί χάρη στο μέγεθος, την αξιοπιστία, την άνεση και τις ασυναγώνιστες τιμές αυτών των νέων περιφερειακών αεριωθούμενων αεροσκαφών».
«Με την εισαγωγή δώδεκα νέων αεροσκαφών τους τελευταίους δώδεκα μήνες και την απόσυρση δώδεκα παλαιότερων αεροσκαφών, ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου μας είναι μόλις 6,8 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα σύγχρονο, αποδοτικό από πλευράς καυσίμων και νεότερο αεροσκάφος για να μεταφερθούν αεροπορικώς στον προορισμό επιλογής τους ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τον στόλο μας», κατέληξε ο Majali.
Οι επιβάτες που επιβιβάζονται στο νέο αεροσκάφος Embraer 190 το οποίο διαθέτει 12 θέσεις στην διακεκριμένη Falcon Gold και 84 στην Οικονομική θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το πολυτελές εσωτερικό του, ειδικά διαμορφωμένο με καθίσματα επενδεδυμένα εξ ολοκλήρου με δέρμα σε όλο το αεροσκάφος χωρίς μεσαία καθίσματα, ώστε να προσφέρει ξεχωριστή άνεση.
Το αεροσκάφος διαθέτει ένα σύστημα ψυχαγωγίας τελευταίας τεχνολογίας με ατομικές οθόνες στο πίσω μέρος των καθισμάτων. Με περισσότερους από 300 τίτλους βίντεο και καναλιών ήχου, οι πελάτες θα δυσκολευτούν να επιλέξουν από μια μεγάλη συλλογή ταινιών, μουσικής, ειδήσεων και ντοκιμαντέρ στην αραβική, στην αγγλική αλλά και σε διάφορες άλλες διεθνείς γλώσσες.
Παράλληλα με την ταχύτατη εισαγωγή των δύο μισθωμένων αεριωθούμενων αεροσκαφών Embraer 190, η Gulf Air διεξάγει πλήρη ανάλυση και αξιολόγηση όλων των περιφερειακών αεριωθούμενων αεροσκαφών που είναι διαθέσιμα στην αγορά, προτού αποφασίσει ποιος τύπος περιφερειακού αεριωθούμενου αεροσκάφους θα πληροί τις απαιτήσεις της σε μόνιμη βάση. Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζεται το στρατηγικό σχέδιο της Gulf Air που στοχεύει στη δημιουργία μιας αεροπορικής εταιρείας που φροντίζει για τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της με ένα στοχευμένο, πιο επικεντρωμένο δίκτυο σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, με προϊόντα ανώτερης και συνεπούς ποιότητας και με έναν σύγχρονο, αποτελεσματικότερο στόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.