Αρχική Airlines News Η Germanwings καταγράφει Ρεκόρ επιβατών!! Εξαιρετικοί συντελεστές πληρότητας αεροσκαφών το δίμηνο Αυγούστου...

Η Germanwings καταγράφει Ρεκόρ επιβατών!! Εξαιρετικοί συντελεστές πληρότητας αεροσκαφών το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2010

GermanwingsΗ Germanwings κατέγραψε ρεκόρ επιβατών τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Για πρώτη φορά τόσοι πολλοί ταξιδιώτες ταξίδεψαν με την αγαπημένη σε όλους χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings, το μήνα Αύγουστο, ενώ συγκριτικά με τον περσινό Σεπτέμβρη σημειώθηκε αύξηση επιβατών σχεδόν 20%.
Με συνολικά 851.419 επιβάτες τον Αύγουστο και 812.842 τον Σεπτέμβριο, η Germanwings κατέγραψε ρεκόρ αύξησης ύψους 16,18% τον μήνα Αύγουστο συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2009 (732,851) και 18,73% αντίστοιχα για τον μήνα Σεπτέμβρη.
Ο συντελεστής πληρότητας στις Ευρωπαϊκές ανταποκρίσεις ήταν εξίσου εξαιρετικός, αγγίζοντας το 84,5%.
Η τρέχουσα ανάκαμψη της Γερμανικής οικονομίας αντανακλάται ξεκάθαρα στον αριθμό επιβατών της αεροπορικής εταιρίας. Ωστόσο, η Germanwings αναμένει δυσκολίες για τους ερχόμενους μήνες: σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας ο φόρος αερομεταφορών θα προκαλέσει μείωση στη ζήτηση. Η εταιρία ήδη εισήγαγε το νέο φόρο σε όλες τις πτήσεις για τις οποίες θα γίνει κράτηση φέτος και θα ισχύουν για το 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.