Αρχική legacy Greece. Welcome to a new Investment Era το μήνυμα της Ελλάδας στην...

Greece. Welcome to a new Investment Era το μήνυμα της Ελλάδας στην έκθεση CIFIT της Κίνας

Η εταιρεία Invest in Greece συμμετέχει στη 14η Διεθνή CIFIT 2010, στην ΚίναΗ εταιρεία Invest in Greece συμμετέχει στη 14η Διεθνή Έκθεση για το Εμπόριο και τις Επενδύσεις (CIFIT 2010), που πραγματοποιείται το διάστημα 8 με 11 Σεπτεμβρίου στην πόλη Σιαμέν της Κίνας. Η συμμετοχή της Invest in Greece υλοποιείται στο πλαίσιο του στρατηγικού της προγράμματος 2010 για την προώθηση, προσέλκυση και υποστήριξη των ξένων άμεσων επενδύσεων στην Ελλάδα και σε συνέχεια της επίσημης επίσκεψης της Υπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κας Λούκας Κατσέλη, στην Παγκόσμια Έκθεση WORLD EXPO 2010 και της συνάντησής της με τον Υπουργό Εμπορίου της Κίνας, κ. Τσεν Ντε Νινγκ.
Στην έκθεση CIFIT η Invest in Greece θα βρίσκεται στο περίπτερο #C274, με κεντρικό επικοινωνιακό μήνυμα “Νέα Εποχή για Επενδύσεις στην Ελλάδα” (“Greece. Welcome to a new Investment Era”), ενώ την Πέμπτη 9/9/2010 και ώρα 15:00 η εταιρεία διοργανώνει επενδυτικό σεμινάριο στο περιθώριο της έκθεσης. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προβάλει η Invest in Greece σε Κινέζους αξιωματούχους και επιχειρήσεις 150 συνολικά επενδυτικές προτάσεις ώριμων έργων στους τομείς του Τουρισμού, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Τεχνολογίας, των Τροφίμων, της Υγείας και της Διαχείρισης Αποβλήτων, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της έκθεσης, ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο επενδύσεων (e-Book for investments). Στο  investment e-Book παρουσιάζονται επίσης οι δράσεις και πολιτικές της Κυβέρνησης στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων και της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, ενώ αναφέρονται όλες οι αλλαγές του θεσμικού πλαισίου που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο για τη διευκόλυνση των επενδύσεων.  Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν τέλος, κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους εταιριών που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την Ελληνική αγορά.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Invest in Greece στην CIFIT 2010, τα στελέχη της Invest in Greece θα παρακολουθήσουν το διετές συνέδριο World Investment Forum που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εμπορίου και Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, UNCTAD, βραβεύοντας τους Οργανισμούς Προώθησης Επενδύσεων για τη δράση τους. Η Invest in Greece έχει θέσει υποψηφιότητα στο διαγωνισμό παρουσιάζοντας την πολιτική και τη δράση της Κυβέρνησης για την προσέλκυση πράσινων επενδύσεων.

Η Διεθνής έκθεση, CIFIT, για το εμπόριο και τις επενδύσεις πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Κίνα και είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο για την προώθηση των επενδύσεων και προσελκύει περισσότερους από 50.000 επενδυτές από 120 χώρες. Σκοπός της έκθεσης είναι τόσο η παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών που προσφέρει η Κίνα σήμερα, όσο και η προβολή των επενδυτικών ευκαιριών όλων των χωρών, μέσα από επενδυτικά τους σεμινάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.