Αρχική legacy Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού Γ. Νικητιάδης

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού Γ. Νικητιάδης

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού Γ. ΝικητιάδηςΜε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης προκειμένου να τον ενημερώσει για θέματα Τουρισμού και Αθλητισμού.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού στο Προεδρικό Μέγαρο επισημαίνοντας του ότι παλεύει για ένα πολύ σημαντικό θέμα όπως είναι ο τουρισμός και ζήτησε να πληροφορηθεί για τις προοπτικές ανάπτυξης που διαμορφώνονται στον τομέα του τουρισμού. Ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι παρά την οικονομική κρίση και τις αντιξοότητες που δημιούργησαν οι διαδηλώσεις και οι απεργιακές κινητοποιήσεις ο τουρισμός της χώρας άντεξε φέτος ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι του χρόνου θα υπάρξουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ανέφερε: «Προσπάθεια γίνεται, ενδιαφέρον υπάρχει, διορθώνουμε τα κακώς κείμενα, ξεχρεώνουμε αυτά που χρωστά ο ΕΟΤ, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον και για τα θέματα του Αθλητισμού  εστιάζοντας ιδιαιτέρως στα φαινόμενα βίας που καταγράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για το θέμα αυτό ο κ. Παπούλιας ενημέρωσε τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού ότι πρόκειται να συγκαλέσει ειδική σύσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της πολιτείας για να συζητήσουν πως θα αντιμετωπισθούν τα περιστατικά βίας στα γήπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.