Αρχική Airlines News Εκπτωτικά vouchers αξίας €20 για την επόμενη πτήση σας με Lufthansa από...

Εκπτωτικά vouchers αξίας €20 για την επόμενη πτήση σας με Lufthansa από τα καταστήματα Παρουσίαση & Bag Stories

Μια νέα προσφορά ανακοίνωσαν η Lufthansa και το πρόγραμμα Miles & More στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τα καταστήματα Παρουσίαση και Bag StoriesΜια νέα προσφορά ανακοίνωσαν η Lufthansa και το πρόγραμμα Miles & More για τα εκλεκτά μέλη του στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τα καταστήματα Παρουσίαση και Bag Stories δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίζουν μίλια με τις αγορές τους. Για την ακρίβεια παρέχουν τη δυνατότητα στους κατόχους της κάρτας Lufthansa Miles & More να δαπανούν μίλια αποκτώντας αγαπημένα επώνυμα προϊόντα.

Τα καταστήματα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ και BAG STORIES, με τις ιδιαίτερες συλλογές προϊόντων και ηχηρά ονόματα στο χώρο των οικιακών αντικειμένων και επίπλων- όπως Villeroy & Boch, Rosenthal, WMF ή αποσκευών και ειδών ταξιδίου, όπως Mandarina Duck & Kipling, υποδέχονται το Φθινόπωρο με νέες προσφορές προς όλα τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών Miles & More.

Επιλέγοντας να κάνετε αγορές μέσα από μια εκτενή γκάμα προϊόντων για το σπίτι ή το ταξίδι, τα καταστήματα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ και BAG STORIES σας λένε «ευχαριστώ», προσφέροντας ένα εκπτωτικό voucher αξίας €20, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κρατήσεις στο www.lufthansa.com προγραμματίζοντας το επόμενο ταξίδι σας. Απαραίτητη προϋπόθεση να είστε, φυσικά, μέλη του πιο δημοφιλούς προγράμματος τακτικών επιβατών της Ευρώπης, του προγράμματος Miles and More.

Το εκπτωτικό voucher ισχύει για την περίοδο 23 Αυγούστου- 30 Νοεμβρίου 2010 και το ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το διάστημα 1 Σεπτ. 2010 μέχρι 31 Μαρτίου 2011 (εξαιρούνται οι πτήσεις από 22 Δεκ. 2010- 9 Ιανουαρίου 2011). Με τις αγορές σας στα καταστήματα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΒΑG STORIES λαμβάνετε άμεσα το voucher, που ισχύει για μια μόνο φορά και εξαργυρώνεται μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας www.lufthansa.com.
Μη χάνετε καιρό και αδράξτε μια μοναδική ευκαιρία να διακοσμήσετε το χώρο σας με αντικείμενα που αντιστέκονται στο χρόνο και που διακρίνονται για το στιλ, την ποιότητα και το εξαιρετικό design!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.