Αρχική legacy Μήνυμα ΣΕΤΕ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού

Μήνυμα ΣΕΤΕ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού

Να αποτελέσει ο τουρισμός κυβερνητική προτεραιότητα, ώστε να προσφέρει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία σύμφωνα με τις πραγματικά μεγάλες δυνατότητές του, είναι το μήνυμα του ΣΕΤΕ σήμερα, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.
Στη σημερινή δύσκολη περίοδο για την οικονομία μας, ο τουρισμός είναι η αναπτυξιακή επιλογή η οποία μπορεί να δώσει ώθηση στην οικονομία, να προσελκύσει επενδύσεις και να δημιουργήσει απασχόληση, κυρίως στη περιφέρεια.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δοθεί η δέουσα προτεραιότητα σε κυβερνητικό επίπεδο. Προτεραιότητα, σημαίνει: α. να χρησιμοποιηθεί ο τουρισμός ως βασικό εργαλείο σχεδιασμού της οικονομικής πολιτικής και της πολιτικής για την απασχόληση, β. να εξασφαλισθεί ο συντονισμός όλων των συναρμόδιων για τον τουρισμό Υπουργείων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα και γ. να επεκταθεί και να δυναμώσει η ουσιαστική συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.