Αρχική Exhibitions Γιορτή Μελιού στην Κερατέα

Γιορτή Μελιού στην Κερατέα

Το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται η Γιορτή Μελιού από το Δήμο Κερατέας, τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Κερατέας και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής με περίπτερα μελισσοπαραγωγών και φορέων της πόλης, εκθέσεις ζωγραφικής και συναυλίες.

Στην Γιορτή Μελιού το Σάββαττο 4 Σεπτεμβρίου 2010, ώρα 8:30μ.μ.
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ
Το καλοκαίρι του 2010 γιόρτασε τις τέσσερις δεκαετίες του στο ελληνικό τραγούδι με μα εντυπωσιακή συναυλία στο Ηρώδειο. Το Αθηναϊκό κοινό που έζησε τη μαγική εκείνη βραδιά, τον αποθέωσε. Κι εκείνος με μια διάθεση πάντα φιλική ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του σ’ όλη την Ελλάδα με την φετινή καλοκαιρινή περιοδεία!
Ο λόγος για τον Μανώλη Μητσιά, που το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 το βράδυ θα βρίσκεται για μια μοναδική συναυλία στη “Γιορτή του Μελιού”. Μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους κατοίκους της Κερατέας και των γειτονικών Δήμων να ζήσουν μια αξέχαστη βραδιά απολαμβάνοντας όλα εκείνα τα μουσικά «διαμάντια» που κάνουν τον κόσμο, με το άκουσμά τους και μόνο, να τα σιγοτραγουδά. Τον εκλεκτό ερμηνευτή θα συνοδεύει στη σκηνή μια καταπληκτική επταμελή ορχήστρα με τους πιο καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς.
Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Δήμος Μούτσης, Θάνος Μικρούτσικος, Διονύσης Σαββόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης, Ηλίας Ανδριόπουλος, Άκης Πάνου, Χρήστος Λεοντής, Γιάννης Σπανός, Μάνος Λοϊζος, είναι μόνο μερικοί από τους συνθέτες, τραγούδια των οποίων θα ερμηνεύσει ο Μανώλης Μητσιάς. Η «Πιρόγα», η «Ελευσίνα», το «Ποτέ», «Ο Γιάννης ο φονιάς», τα «Χέρια», το «Μη ρωτάς», η Μικρή Ραλλού», αλλά και κομμάτια από την τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Ένα τσιγάρο και ένας ψεύτης», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια σταθμός στη μουσική ιστορία αυτού του τόπου, που θα ακουστούν σ’ αυτή τη μαγευτική βραδιά. Τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει όχι μόνο για τη μουσική αλλά και για το μεστό τους στίχο, μια και τα έγραψαν οι σημαντικότεροι Έλληνες δημιουργοί, όπως οι ποιητές Οδυσσέας Ελύτης, Γιώργος Σεφέρης, Γιάννης Ρίτσος, Μανώλης Αναγνωστάκης, Νίκος Καρούζος, Νίκος Γκάτσος, Μάνος Ελευθερίου, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Λίνα Νικολακοπούλου.
Αριστουργήματα ερμηνευμένα με τη χαρακτηριστική εκφραστικότητα ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες τραγουδιστές, του μοναδικού Μανώλη Μητσιά.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010, ώρα 8:30μ.μ.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Ύστερα από μία σειρά απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα και για τους δυο τους, εμφανίσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και ενθουσιώδη σχόλια, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισαν να στήσουν αυτό το καλοκαίρι το δικό τους μεγάλο party και να μας προσκαλέσουν όλους στις πιο χορευτικές και ξέφρενες καλοκαιρινές βραδιές!Με αποσκευές τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας, τραγού δια δημιουργών της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής που αγαπούν, αλλά -κυρίως- και με εντελώς απρόσμενες και εντυπωσιακές διασκευές ξένων κομματιών, οι δύο performer επιδιώκουν να μας στροβιλίσουν με χιούμορ, δυναμισμό και ειλικρίνεια σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη rock, reggae και pop ρυθμούς.
Αν έχετε ακούσει για τα live τους αλλά δεν τους έχετε δει ακόμη ζωντανά ή αν θέλετε να ξαναζήσετε αυτή την εμπειρία, τότε ελάτε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στη “Γιορτή Μελιού Κερατέας”.
Πρωταγωνιστούν οι φίλοι μουσικοί: Κώστας Μαδεμλής: Ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης: Τρομπέτα, Δημήτρης Τσάκα: Σαξόφωνο, Λευτέρης Βαρθάλης: Ηλεκτρικό μπάσσο, Τζίμης Σταρίδας: Τρομπόνι, Γιώργος Λειβαδάς: Τύμπανα
Επιμέλεια παράστασης: Πάνος Σουρούνης, Ήχος: Μάνος Στάγιας, Φώτα: Νίκος Συρίγος.

Πριν τη συναυλία η Χορευτική Ομάδα του Λυκείου Κερατέας “ΜΑΓΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ 2010” παρουσιάζει τις:
“Νύχτες Καλοκαιριού” Απόσπασμα από το Μιούζικαλ “Grease”.
*Α’ Βραβείο Φεστιβάλ Χορογραφίας Μαθητών
*Β’ Βραβείο Διαγωνισμού Μοντέρνου Χορού Μαθητών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.