Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Το Λιμάνι»: Η πρώτη ομαδική έκθεση του Aria Concept Store στην Παλιά...

«Το Λιμάνι»: Η πρώτη ομαδική έκθεση του Aria Concept Store στην Παλιά Πόλη των Χανίων

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 20 Ιουνίου 2018

Έχοντας καταφέρει να μετατραπεί στον απόλυτο πόλο έλξης για κάθε φιλότεχνο επισκέπτη της Παλιάς Πόλης των Χανίων, το Aria Concept Store (Αγγέλου 7 παλιό Λιμάνι, Χανιά, Τ.Κ. 73100) εγκαινίασε στις 28 Απριλίου 2018 την πρώτη ομαδική του έκθεση με τίτλο «Το Λιμάνι», υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης κ. Μαρίας Μιγάδη.

Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεκίνησε στις 8μ.μ. και περισσότεροι από 150 επισκέπτες παρέμειναν μέχρι τα μεσάνυχτα για να θαυμάσουν την ομαδική έκθεση με τίτλο «Το Λιμάνι» υπό την επίβλεψη της ιστορικού τέχνης κ. Μαρία Μιγάδη, που είναι και σύμβουλος τέχνης της Aria Art Buzz. Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα υπό την αιγίδα της Aria Art Buzz, η οποία ανήκει στον Όμιλο Libra.

Gefso Papadaki, Whatever I dreamed of, 2016, acrylic on canvas, 100x100cm

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι επισκέπτες είχαν τη χαρά να συναντήσουν μερικούς από τους καλλιτέχνες που παρακολούθησαν τα εγκαίνια, όπως η Σοφία Πετροπούλου, η Γεύσω Παπαδάκη, ο Στάθης Βατανίδης, η Τάνια Δημητρακοπούλου ο Γιάννης Ασημακόπουλος και η Ελένη Πολιτοπούλου. Οι παραδοσιακοί νόστιμοι μεζέδες του Alcanea Boutique Hotel (μέλος των Aria Hotels, τα οποία ανήκουν στον Όμιλο Libra), προσφέρθηκαν με τη συνοδεία του ανθρακούχου μη αλκοολούχου ποτού Nomada’s Honey Soda, το οποίο ήταν υποστηρικτής της εκδήλωσης. Πρόκειται για ένα βραβευμένο ανθρακούχο μη αλκοολούχο ποτό (Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2017 – Όμιλος Libra) με κρητικό μέλι & λεμόνια Σικελίας.

Η παρουσία 150 και παραπάνω επισκεπτών, τόσο απ΄την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ήταν μία επιτυχία της διοργάνωσης, δημιουργώντας ‘’buzz’’. Η Εύη Βαϊτση και η Τζέσικα Σκοτ Μαυρουδή, οι οποίες μαζί με την κ. Μαρία Μιγάδη και την ομάδα της Aria Art Buzz είναι υπεύθυνες της γκαλερί, βρίσκονταν εκεί για να βοηθήσουν τους επισκέπτες με όλα τα ερωτήματα τους. Ταυτόχρονα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των Aria Hotels και της Aria Art Buzz ήταν παρόντα για να υποστηρίξουν την εκδήλωση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, εννιά επιλεγμένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν, με τον ιδιαίτερο και εκρηκτικό τους τρόπο, τρία έργα τέχνης υπό τη θεματική «Το Λιμάνι». Τα έργα τέχνης που παρουσιάζονται στον φιλόξενο χώρο του Aria Concept Store συνδιαλέγονται μεταξύ τους, συνθέτοντας ένα αρμονικό και συνάμα δυναμικό αποτέλεσμα!

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι οι ακόλουθοι: Αντσακλή Ζέττα, Ασημακόπουλος Γιάννης, Βατανίδης Στάθης, Δημητρακοπούλου Τάνια, Διακουμής Σταύρος, Παπαδάκη Γεύσω, Πετροπούλου Σοφία, Πολιτοπούλου Ελένη και Σάμιος Παύλος.

Σχετικά με την έκθεση, η ιστορικός τέχνης κ. Μαρία Μιγάδη δήλωσε: «Ευελπιστούμε ότι η πολύπλευρη και καθαρή εικαστική γραφή των καλλιτεχνών θα μιλήσει στην ψυχή κάθε επισκέπτη και θα εμπνεύσει ενδιαφέροντες και ουσιαστικούς διαλόγους με αφορμή μια ξεχωριστή οπτική γωνία της χώρας μας».

Το Aria Concept Store είναι ένας μοναδικός χώρος τέχνης και υψηλής αισθητικής που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με σκοπό την ανάδειξη του έργου σύγχρονων καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό οι οποίοι αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση. Επενδύοντας στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Κρήτης και σε συνεργασία με κορυφαία brands, όπως το κατάστημα ειδών Τέχνης του Μουσείου Μπενάκη, το αυθεντικό Al Hammam αλλά και την εταιρεία Martix Fine Art Advisory Business, το Aria Concept Store αποτελεί συνέχεια του ανθρωποκεντρικού οράματος των Aria Hotels για βιώσιμη ανάπτυξη που σέβεται και παράλληλα προάγει τον πολιτισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.