Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Alitalia μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα – Ιταλία, στην...

Η Alitalia μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα – Ιταλία, στην Τεχνόπολη, 13-16 Απριλίου 2018

Από τις 13 μέχρι τις 16 Απριλίου 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Ελληνο – Iταλικό Φεστιβάλ με τίτλο : «Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα – Ιταλία»

Η Alitalia με την συμβολή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών είναι μεγάλος χορηγός του «Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα – Ιταλία» που διοργανώνουν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι από 13 έως 16 Απριλίου 2018, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο στην Αθήνα και το Συμβούλιο Απόδημων Ιταλών στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πρεσβείας της Ιταλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ συμπεριλαμβάνει μουσική, θέατρο, χορό, κινηματογράφο, ζωγραφική, γλώσσα, μόδα, γαστρονομία και δημιουργικά εργαστήρια, με τη συμμετοχή σημαντικών φορέων από την Ελλάδα και την Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα οινογνωσίας από τον Sommelier της Alitalia στον χώρο «Παλαιοί Φούρνοι» το Σάββατο 14 Απριλίου στις 15:00 – 15:45 & 17:30 – 18:15 καθώς και την Κυριακή 15 Απριλίου στις 15:00 – 15:45 & 18:00 – 18:45. Θα υπάρχει επίσης «περίπτερο» της Alitalia στον χώρο «Μηχανουργείο».

Με το καλοκαιρινό πρόγραμμα 2018, η Alitalia πραγματοποιεί 32 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς την Ιταλία, εκ των οποίων 25 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις προς το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και 7 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Μιλάνο Linate (το αεροδρόμιο της πόλης του Μιλάνου), νέα σύνδεση που εγκαινιάστηκε την 1η Δεκεμβρίου 2017.

Επίσης η Alitalia πραγματοποιεί απευθείας καθημερινή πτήση μεταξύ Αθήνας και Τελ Αβίβ από την 1η Μαΐου 2017. Οι επιβάτες με αναχώρηση από Αθήνα, όταν φθάσουν στο Fiumicino της Ρώμης, μπορούν να συνεχίσουν προς 25 άλλους Ιταλικούς προορισμούς και 61 προορισμούς στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων το Γιοχάνεσμπουργκ (νέα πτήση καλοκαιρινού προγράμματος 2018), το Νέο Δελχί, το Λος Άντζελες και το Σικάγο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: www.opanda.gr | www.iicatene.esteri.it | www.comites-grecia.gr | www.technopolis-athens.com  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.