Αρχική Εκθέσεις Το πρόγραμμα του ΞΕΕ “Ελληνικό Πρωινό” θα παρουσιαστεί στη Philoxenia 2012

Το πρόγραμμα του ΞΕΕ “Ελληνικό Πρωινό” θα παρουσιαστεί στη Philoxenia 2012

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο ΕλλάδοςΣτην 28η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2012 συμμετέχει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του «Ελληνικού Πρωινού» (Περίπτερο 15 Ισόγειο/02).
Ήδη 50 ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα πληρούν τις προϋποθέσεις και συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρόλο που οι εντάξεις ξενοδοχείων ξεκίνησαν προ δύο μηνών. Υπογραμμίζεται, ότι το Ξ.Ε.Ε. αναμένει σημαντική αύξηση της ανταπόκρισης των μελών του από όλη την Ελλάδα, για ένταξη στο «Ελληνικό Πρωινό», στο άμεσο μέλλον.   
Ειδικότερα, το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» αποσκοπεί στον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, με προϊόντα του κάθε τόπου και προορισμού, έτσι ώστε η πρωινή γευστική εμπειρία του κάθε ξένου και εγχώριου επισκέπτη να έχει σχέση με την Ελλάδα και ειδικότερα με τη συγκεκριμένη περιοχή που επισκέπτεται. Συγχρόνως επιτυγχάνεται η διασύνδεση του τουριστικού τομέα με τον πρωτογενή ώστε η ωφέλεια από τη δραστηριότητα να διαχέεται σε όλη την κοινωνία.
Σημειώνεται, ότι απώτερος στόχος του Ξ.Ε.Ε. μέσω της πρωτοβουλίας του «Ελληνικού Πρωινού» είναι η ανάδειξη του άφθονου γαστρονομικού πλούτου όλων των περιοχών της χώρας και η αύξηση της ικανοποίησης των ξενοδοχειακών πελατών μέσω της δημιουργίας μοναδικών γευστικών εμπειριών.
Επισημαίνεται, ότι το εν λόγω πρόγραμμα υποστηρίζεται και υλοποιείται με αποκλειστική χρηματοδότηση του Ξ.Ε.Ε..
Τέλος, στο πλαίσιο της PHILOXENIA 2012 θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξ.Ε.Ε. στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 12.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.