Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΟΛΠ Α.Ε.:  Συμμετοχή στην 1η Έκθεση “Logistics & Transports Thessaloniki Expo”

ΟΛΠ Α.Ε.:  Συμμετοχή στην 1η Έκθεση “Logistics & Transports Thessaloniki Expo”

ΟΛΠ Α.Ε.:  Συμμετοχή στην 1η Έκθεση “Logistics & Transports Thessaloniki Expo”

Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετείχε ως εκθέτης στην 1η Έκθεση «Logistics & Transports Expo» που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή εκπροσώπων του κλάδου των οδικών, σιδηροδρομικών και λιμενικών μεταφορών και των logistics, του πολιτικού, του επιχειρηματικού κόσμου και θεσμικών φορέων με κύριο θέμα τις μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα της χώρας, με έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

ΟΛΠ Α.Ε.:  Συμμετοχή στην 1η Έκθεση “Logistics & Transports Thessaloniki Expo”Στην Έκθεση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang και άλλα στελέχη της εταιρείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να συζητήσουν για τα κρίσιμα ζητήματα του μεταφορικού κλάδου, τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά και κυρίως για τον σημαντικό ρόλο της χώρας και της Βόρειας Ελλάδας και Θράκης, η οποία λόγω της γεωγραφικής της θέσης αποτελεί έναν βασικό διαμετακομιστικό κόμβο, ο οποίος διαρκώς αναπτύσσεται και σημειώνει μεγάλη δυναμική και νέες δυνατότητες. 

Η ΟΛΠ Α.Ε. και το λιμάνι Πειραιά, στο οποίο παρέχονται υπηρεσίες για το σύνολο των λιμενικών δραστηριοτήτων αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την καθιέρωση της χώρας και την ανάδειξή της παγκοσμίως ως ένα σημαντικό επιχειρηματικό και μεταφορικό κέντρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.