Αρχική Φορείς Ξύλο έξω από τη ΔΕΘ- Διαδηλωτές δέρνουν Γερμανούς!

Ξύλο έξω από τη ΔΕΘ- Διαδηλωτές δέρνουν Γερμανούς!

Ένταση επικρατεί έξω από τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται η 3η Ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων, στην οποία θα παραβρεθεί και ο εντεταλμένος της Γερμανίδας καγκελαρίου για την ελληνογερμανική αυτοδιοικητική συνεργασία και υφυπουργός Εργασίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.

Εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση εισέβαλαν από αφύλαχτο σημείο μέσα στις εγκαστάσεις της ΔΕΘ και επιτέθηκαν σε γερμανική αντιπροσωπεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, προπηλάκισαν και τον Γερμανό πρόξενο.

Οι διαδηλωτές προσπαθούν να προσεγγίσουν το κτίριο 8 που πραγματοποιείται η ελληνογερμανική συνέλευση με σκοπό να τη διακόψουν.

Παραταγμένες βρίσκονται στο σημείο και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι εργαζόμενοι φαίνεται να αντιδρούν έντονα στις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, ο οποίος είπε ότι 3.000 εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα κάνουν τη δουλειά που στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1.000 άτομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.