Αρχική Εκθέσεις Επιχειρηματική αποστολή του επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 7η Horeca στην Αθήνα

Επιχειρηματική αποστολή του επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 7η Horeca στην Αθήνα

Επιχειρηματική αποστολή του επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 7η Horeca στην ΑθήναΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής συνεχίζοντας την προσπάθεια του για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και προώθηση των επιχειρήσεων – μελών του, αποφάσισε να διοργανώσει μια επιχειρηματική αποστολή με σκοπό να επισκεφτεί την 7η Horeca 2012 έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης που θα πραγματοποιηθεί στις 04 με 07 Φεβρουαρίου 2012 στο Μetropolitan Expo στην Αθήνα.

Το Επιμελητήριο αποφάσισε να καλύψει το κόστος διαμονής των επιχειρηματιών για μια (1) διανυκτέρευση στις 04/02/2012, ενώ τα έξοδα μετάβασης θα βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τους ίδιους τους επιχειρηματίες.

Η δήλωση συμμετοχής για την επίσκεψη στην έκθεση Horeca, πρέπει να αποσταλεί υπογεγραμμένη, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2012 στο fax 2371021355 ή στο e-mail : info@epichal.gr, προκειμένου να γίνουν οι αντίστοιχες κρατήσεις δωματίων από το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.