Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ANA προγραμματίζει αύξηση του στόλου της το 2012

Η ANA προγραμματίζει αύξηση του στόλου της το 2012

Η ANA προγραμματίζει αύξηση του στόλου της το 2012Ο Όμιλος της αεροπορικής εταιρείας ANA οριστικοποίησε το Επιχειρησιακό σχέδιο για το 2012 (1, Απρ 2012 – 31 Μαρτίου 2013).

Το σχέδιο προβλέπει αύξηση στις διεθνείς και εγχώριες πτήσεις και αύξηση θέσεων, με την παρουσίαση αρκετών νέων δρομολογίων από την Ιαπωνία προς τις ΗΠΑ, την Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες. Η ANA σκοπεύει επίσης να αξιοποιήσει τις υφιστάμενες κοινοπραξίες με την United Airlines (συμπεριλαμβανομένης της Continental Airlines) και της Lufthansa ώσε να αυξήση την κίνηση μεταξύ Ασίας και της Βόρειας Αμερικής.

Οι θέσεις ανά χιλιόμετρο για τις διεθνείς επιβατικές πτήσεις προγραμματίζεται να αυξηθούν κατά 11,2 τοις εκατό, ενώ οι εγχώριες πτήσεις θα αυξηθούν κατά 2,6 τοις εκατό και οι πτήσεις εμπορευματικών μεταφορών κατά 3,3 τοις εκατό .

Προγραμματίζεται επίσης αύξηση του στόλου της ANA τμε Boeing 787 Dreamliner κατά την επόμενη περίοδο των 12 μηνών. Έως τις 31 Μαρτίου 2013, η ANA πρόκειται να έχει παραλάβει 20 νέα Dreamliners επί συνόλου τάξης των 55.

Παρά την αστάθεια των διεθνών χρηματοπιστωτικών συνθηκών, η πρόσφατη ζήτηση έχει ανακάμψει σταθερά μετά τις επιπτώσεις του μεγάλου σεισμού Ανατολή Ιαπωνία. Το 2012, αναμένουμε ότι το ανταγωνιστικό περιβάλλον θα αλλάξει σημαντικά για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης των αερομεταφορέων χαμηλού κόστους με έδρα την Ιαπωνία. Η ANA προτίθεται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις αυτές με την ενίσχυση της αποδοτικότητας μέσω μέτρων όπως η τελειοποίηση της προσφοράς και της ζήτησης και τη βελτιστοποίηση της ανάπτυξης του στόλου των αεροσκαφών, ανέφερε η διοίκηση της εταιρείας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.