Αρχική Φορείς Διαγωνισμός με θέμα: Διακρατικά Προγράμματα Συνεργασίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτιστικές Διαδρομές

Διαγωνισμός με θέμα: Διακρατικά Προγράμματα Συνεργασίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτιστικές Διαδρομές

delphiΗ Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκηρύσσει σε τακτά χρονικά διαστήματα προσκλήσεις ενδιαφέροντος οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο συμβάσεων δημοσίων έργων και διέπονται από ειδικές διαδικασίες που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ανταγωνιστικές προσφορές από οργανισμούς /επιχειρήσεις, οι οποίες επιζητούν να συνάψουν συμβάσεις έργου, προμηθειών ή υπηρεσιών.
Στο πλαίσιο αυτό, καθώς και της προώθησης του Πολιτιστικού Τουρισμού στην Ευρώπη, η Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκηρύσσει διαγωνισμό με θέμα «Διακρατικά Προγράμματα Συνεργασίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτιστικές Διαδρομές» και προσκαλεί τις επιχειρήσεις ή/ και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Πολιτιστικού Τουρισμού να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Η ανωτέρω πρόσκληση υποβολής προτάσεων αποσκοπεί στα ακόλουθα:
– Κατά πρώτον, να συμβάλει στη διαφοροποίηση του Ευρωπαϊκού τουριστικού «προϊόντος» κεφαλαιοποιώντας την κοινή πολιτιστική κληρονομιά.
– Κατά δεύτερον, να συμβάλει στην κάθετη και οριζόντια ενοποίηση του κλάδου του πολιτιστικού τουρισμού.
Το ποσοστό συγχρηματοδότησης από την ΕΕ δεν μπορεί να ξεπερνά το 75% ανά επιλέξιμο κόστος, ούτε το ποσό των 125.000 ευρώ ανά έργο.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 7 Οκτωβρίου 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.