Αρχική Σύλλογοι Ο Πέτρος Θεοδωρίδης στο ΔΣ της International Federation of Exhibition & Event...

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης στο ΔΣ της International Federation of Exhibition & Event Services

IFESΜια σημαντική τιμή έφερε στον HAEEC – Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων ο Πέτρος Θεοδωρίδης, μέλος του ΔΣ – υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, πρόεδρος της VISION ΕΠΕ.

Από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της IFES – International Federation of Exhibition & Event Services, που πραγματοποιήθηκε στην Οξφόρδη, ο Πέτρος Θεοδωρίδης συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας του κλάδου ως επικεφαλής της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων.
Με μακρόχρονη ενεργή παρουσία στις δραστηριότητες της IFES, o Πέτρος Θεοδωρίδης έχει εκλεγεί και στην Επιτροπή Μελών, ενώ φέτος έλαβε μέρος στις εργασίες εκπροσωπώντας τον HAEEC.
 
Σύμφωνα με τον απολογισμό της IFES (www.ifesnet.com), η φετινή 12η Γενική Συνέλευση και το συνοδευτικό Συνέδριο ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένα. Με τη συμμετοχή εκπροσώπων εθνικών συνδέσμων και επαγγελματιών του events industry από 23 χώρες, στο επίκεντρο των εργασιών ήταν θέματα που αφορούν στο παρόν και το μέλλον τόσο της Ομοσπονδίας όσο και του κλάδου, όπως το τριετές Business Plan 2011-2014, η σύνταξη Κώδικα Δεοντολογίας, η ενίσχυση της εσωτερικής ζωής του φορέα, οι «πράσινες» πρακτικές στον κλάδο κ.ά.
 
Η επόμενη 13η Γενική Συνέλευση & Συνέδριο της IFES θα φιλοξενηθεί από 13 έως 15 Ιουνίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Μόσχας Expocentre παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση για τις Εκθέσεις «5p EXPO – 2012».

Ο HAEEC – Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων –ιδρύθηκε τον Απρίλιο 2010 και αποτελεί την ενιαία «φωνή» των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και της διακόσμησης εκθέσεων, συνεδρίων και events.
Η 2η Γενική Συνέλευση του HAEEC θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου με κεντρικό αντικείμενο τις θέσεις του Συνδέσμου σε θέματα τεχνικών προδιαγραφών, την υγιεινή και ασφάλεια στον κλάδο καθώς και την εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού των εταιρειών κατασκευής προσωρινών χώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.