Αρχική Forum Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας θα έχουν σήμερα οι Ινδοί επίσημοι...

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας θα έχουν σήμερα οι Ινδοί επίσημοι που συμμετείχαν στο Horasis India Meeting Athens 2024

Επιχειρηματική συνάντηση διεθνούς εμβέλειας «Horasis India Meeting Athens 2024» συνδιοργάνωσαν στην Αθήνα, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2024, το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Οικονομίας (HICCE), o Σύνδεσμος Βιομηχάνων της Ινδίας (Confederation of Indian Industry) και o ανεξάρτητος, διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός HORASIS.

Πολλοί βλέπουν την Ινδία ως ένα εναλλακτικό εμπορικό και στρατηγικό εταίρο για την Ευρώπη και η Ελλάδα μπορεί να συμβάλει καθοριστικά χάρη στη γεωγραφική της θέση αλλά και στους ιστορικούς δεσμούς με την Ινδία, μπορεί να αναδειχθεί σε καθοριστικό παίκτη στην προσέγγιση Ευρωπαϊκής Ένωσης- Ινδίας.

Στο πλαίσιο της «Horasis India Meeting Athens 2024»σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία των κρατικών αξιωματούχων, διπλωματών, θεσμικών φορέων και διακεκριμένων εκπροσώπων της διεθνούς πολιτικής, επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας που συμμετείχαν στις διήμερες εργασίες, αναμένεται να επισκεφθούν την Αρχαία Ολυμπία και να έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλο, με πρωτοβουλία της Βουλευτού Ηλείας της Ν.Δ, Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου.

Η Ινδία, όπως γνωρίζουμε, έχει ήδη εξελιχθεί στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και στο κοντινό μέλλον αναμένεται να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως.