Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη Ρόδο τον Νοέμβριο η 23η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Ξεναγών της FEG και...

Στη Ρόδο τον Νοέμβριο η 23η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Ξεναγών της FEG και η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Εκπροσώπων των χωρών-μελών της FEG

Η 23η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Ξεναγών της FEG και η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Εκπροσώπων των χωρών-μελών της FEG θα πραγματοποιηθούν από τις 19 έως τις 24 Νοεμβρίου 2024 στη Ρόδο.

Η ετήσια αυτή εκδήλωση είναι ανοιχτή σε πιστοποιημένους ξεναγούς από την Ελλάδα και από τα Σωματεία-μέλη της FEG σε όλη την Ευρώπη και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συναδέλφους να συναντηθούν, να δικτυωθούν, να γνωρίσουν τις τοποθεσίες και τις ομορφιές της Ρόδου κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου, να παρακολουθήσουν σεμινάρια δια βίου εκπαίδευσης για ξεναγούς από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της FEG, όπως και να χαλαρώσουν και απολαύσουν την τοπική γαστρονομία και την ελληνική φιλοξενία.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ξεναγήσεις που θα προσφερθούν στην Ρόδο από τους διπλωματούχους ξεναγούς του νησιού, οι οποίοι είναι οι τοπικοί πρεσβευτές της περιοχής τους, εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από το Υπουργείο Τουρισμού.

Η ευρωπαϊκή συνάντηση διοργανώνεται από το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών (ΠΟΞΕΝ), που με τη σειρά της είναι το μέλος της FEG για την Ελλάδα. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και από τον Δήμο Ρόδου.