Αρχική Δήμοι Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη δέχθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο γραφείο της τη δήμαρχο Σπετσών κα Ευγενία Φραγγιά, η οποία συνοδευόταν  από τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μαρνέζο και άλλα στελέχη της Τοπικής Αρχής.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα προβολής και διαχείρισης του δημοφιλούς προορισμού των Σπετσών, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, με μέτρο και ισορροπία.

Μέσα από αυτή την προοπτική, όπως τόνισε η κυρία Κεφαλογιάννη, χρειάζεται η συνεργασία,  τόσο της Πολιτείας όσο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βεβαίως της τοπικής κοινωνίας, για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού,  με σκοπό τη διάχυση της επισκεψιμότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε,  τόσο η δήμαρχος όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ενημερωθήκαν για τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Υπουργείου Τουρισμού, όπως είναι το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και έλαβαν κατευθύνσεις για την υλοποίηση του οράματος  της νέας δημοτικής αρχής, με προτάσεις για ειδικές δράσεις, στην κατεύθυνση βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Η δήμαρχος Σπετσών ανέφερε ότι προτεραιότητα αποτελεί η προοπτική ανάδειξης του νησιού ως ενός πρότυπου προς το περιβάλλον προορισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.