Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 7ο συνέδριο Τουρισμού του ACT με θέμα «Τουρισμός & Τεχνητή Νοημοσύνη: Επανασχεδιάζοντας...

7ο συνέδριο Τουρισμού του ACT με θέμα «Τουρισμός & Τεχνητή Νοημοσύνη: Επανασχεδιάζοντας το μέλλον του κλάδου» στις 5 Απριλίου 2024

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι αλλαγές που επιφέρει στον χώρο του τουρισμού είναι το θέμα του 7ου συνεδρίου του Ακαδημαϊκού Προγράμματος Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, 15:00-19:00 στο Grand Hotel Palace Thessaloniki.

Το συνέδριο «Τουρισμός & Τεχνητή Νοημοσύνη: Επανασχεδιάζοντας το μέλλον του κλάδου» εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο ο τουρισμός καλείται να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) σε μία σειρά υπηρεσιών όπως: η δημιουργία εξατομικευμένων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, η πρόβλεψη και ανάλυση τάσεων, προτιμήσεων και πιθανών επιπτώσεων από αστάθμητους εξωτερικούς παράγοντες, η επικοινωνία με τους επισκέπτες, η διαχείριση κρατήσεων και επιβατών. Το συνέδριο θα παρουσιάσει τις προοπτικές που ανοίγονται στη βιομηχανία μέσω εφαρμογών από τα chatbots και τους virtual assistants ως τα «έξυπνα» ξενοδοχεία και την επαυξημένη πραγματικότητα. Καταξιωμένοι επαγγελματίες θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, φωτίζοντας διαφορετικές πτυχές του θέματος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Ανέστης Αναστασίου, Υπεύθυνος των ακαδημαϊκών προγραμμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας στο ACT. Στο δεύτερο μέρος θα θέσει ερωτήματα στους ομιλητές, τα οποία θα προέλθουν από τη χρήση μιας καινοτόμου custom Chat GPT λύσης, που θα χρησιμοποιηθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.