Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ελλάδα στην 30ή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, στο Τελ...

Η Ελλάδα στην 30ή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, στο Τελ Αβίβ

Η Ελλάδα συμμετείχε με περίπτερο στην 30ή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ. Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ κος Χαίμ Κατζ εκφράζοντας τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για τις χώρες που συμμετείχαν στην IMTM 2024, αναφέροντας πρώτη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΟΤ όπου τον υποδέχθηκε ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ κ. Κυριάκος Λουκάκης, ο Επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην Πρεσβεία κ. Μιχάλης Βρεττάκης, ο Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Γ κ. Ελευθέριος Ντότσικας, μαζί με τα στελέχη του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τους  ισραηλινούς επαγγελματίες  στον Τουρισμό, από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και το κοινό της έκθεσης, παραμένει η διαχρονικά αυξανόμενη προτίμηση των Ισραηλινών στην Ελλάδα, ως προορισμού διακοπών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.