Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου συνδιοργανώνει με σημαντικούς φορείς της Πάρου Διημερίδα για...

Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου συνδιοργανώνει με σημαντικούς φορείς της Πάρου Διημερίδα για τη Μετάβαση σε Ένα Διαφορετικό Αναπτυξιακό Πρότυπο στην Πάρο και στις Κυκλάδες

Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου ανακοινώνει την συνδιοργάνωση μιας σημαντικής εκδήλωσης μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχίλοχο, την ΔΕΥΑΠ, την Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων και τους Φίλους Πάρου-Αντιπάρου, της Διημερίδας για τις Στρατηγικές μετάβασης σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό πρότυπο για την Πάρο και τις Κυκλάδες, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ΕΠΑΛ Πάρου στην περιοχή της Παροικιάς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου, σε στενή συνεργασία με τους προαναφερθέντες φορείς, με σκοπό τη διερεύνηση και επεξεργασία προτάσεων για τις στρατηγικές που πρέπει να υιοθετήσουν όχι μόνο η Πάρος, αλλά και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν την υλοποίηση μιας πιο μεθοδευμένης αναπτυξιακής πορείας, με γνώμονα τον σεβασμό στα στοιχεία της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας των νησιών. Θα αναλυθούν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που προκύπτουν στην πορεία προς μια βιώσιμη ανάπτυξη και θα προταθούν στρατηγικές που θα πρέπει να υιοθετηθούν για την επίτευξή της.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση, καθώς η συνεισφορά και ο διάλογος όλων είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός κοινού μελλοντικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης για τις Κυκλάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.