Αρχική Αεροπορικά Νέα SAS: Η Αθήνα ο τελικός προορισμός της Προωθητικής ενέργειας “Destination unknown”

SAS: Η Αθήνα ο τελικός προορισμός της Προωθητικής ενέργειας “Destination unknown”

Από αριστερά – Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ Δημήτρης Φραγκάκης, ο Chief Commercial Officer της SAS κ. Paul Verhagen, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ ΔΑΑ, κ Ιωάννα Παπαδοπούλου, και ο Εμπορικός Αντιπρόσωπος της S

Η Αθήνα ήταν ο προορισμός έκπληξη για τους επιβάτες της αεροπορικής και τους ευχόμαστε μια υπέροχη παραμονή!

Η SAS τον Φεβρουάριο άνοιξε τη δυνατότητα στα μέλη του EuroBonus να εγγραφούν για την πτήση “Προορισμός Άγνωστος”. Μέσα σε λίγα λεπτά, πάνω από 1000 μέλη εγγράφηκαν για την ευκαιρία να ξεκινήσουν αυτό το μυστηριώδες ταξίδι.

Από αριστερά – Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ Δημήτρης Φραγκάκης, ο Chief Commercial Officer της SAS κ. Paul Verhagen, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ ΔΑΑ, κ Ιωάννα Παπαδοπούλου, και ο Εμπορικός Αντιπρόσωπος της S

Έτσι λοιπόν στις 5 Απριλίου, τα μέλη του SAS EuroBonus συναντήθηκαν στο Αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης έτοιμα να επιβιβαστούν σε ένα μυστηριώδες ταξίδι. Οι ταξιδιώτες κλήθησαν να ταξιδέψουν σύμφωνα με τον όρο της πτήσης προς έναν άγνωστο προορισμό και να συμμετάσχουν σε μια μοναδική περιπέτεια που σχεδιάστηκε από τη SAS.

Η SAS σε αυτή την προωθητική της ενέργεια προσκάλεσε τα μέλη του EuroBonus να ξεκινήσουν ένα μυστηριώδες ταξίδι μεταξύ 5-8 Απριλίου 2024. Το μυστήριο του άγνωστου προορισμού κράτησε τους ταξιδιώτες σε αγωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης μέχρι να αποκαλυφθεί ο προορισμός.

“Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη καινοτόμα ενέργεια και είμαι βέβαιος ότι, όπως κι εγώ, πολλοί ταξιδιώτες ενθουσιάζονται με την ιδέα ενός άγνωστου προορισμού. Η προοπτική να ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες και μυστηριώδες ταξίδι με παρέα με άλλους ενθουσιώδεις ταξιδιώτες, να βρουν νέες διασυνδέσεις και φιλίες κατά τη διάρκεια του δρόμου, είναι πραγματικά συναρπαστική. Η SAS με την εμπιστοσύνη και την ποιότητα που περιβάλλεται υπόσχεται στους επιβάτες μας μια περιπέτεια που θα ανεβάσει την εμπειρία τους στο ταξίδι σε ένα νέο επίπεδο. Δεν πρόκειται απλά για ταξίδια, είναι εξαιρετικά ταξίδια που θα σας συνοδεύσουν για μια ζωή,” δηλώνει ο Paul Verhagen, Αντιπρόεδρος & Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της SAS.

Τα εισιτήρια Destination Unknown ήταν όλα εισιτήρια βιοκαυσίμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.