Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξεναγών...

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδας Αναστασία Γαϊτάνου

Η Έλενα Ράπτη ως Υφυπουργός Τουρισμού με αρμοδιότητες στην τουριστική εκπαίδευση, είχε τη χαρά να συναντήσει στο Υπουργείο, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδας Αναστασία Γαϊτάνου, με ατζέντα συζήτησης την λειτουργία, την οργάνωση και τα προβλήματα των σχολών ξεναγών καθώς και τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε ταχύρρυθμα τμήματα.

Η Ανασταστία Γαϊτάνου ενημέρωσε την Υφυπουργό για το πρόγραμμα σπουδών και της παρουσίασε τις προτάσεις του Συνδέσμου Ξεναγών για την εισαγωγή των σπουδαστών και την εκπαίδευσή τους στον εξειδικευμένο τομέα του τουριστικού κλάδου.

Η Υφυπουργός Τουρισμού δήλωσε: «Προτεραιότητά μας η αναβάθμιση της ποιότητας των σχολών ξεναγών και η έμπρακτη στήριξή μας δρομολογώντας σειρά πρωτοβουλιών για την επίλυση ζητημάτων που τους αφορούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.