Αρχική Αεροπορικά Νέα SKY express: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (HER)

SKY express: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (HER)

Η SKY express, προχωρά σε προσωρινή τροποποίηση του μέχρι πρότινος δημοσιευμένου πτητικού προγράμματός της για τις πτήσεις της από / προς το Ηράκλειο (HER), λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» κατά τη χρονική περίοδο από 19 Φεβρουαρίου έως και 24 Φεβρουαρίου 2024.

Στο πλαίσιο τόσο της διαρκούς και ποιοτικής εξυπηρέτησης των επιβατών της όσο και της αδιάλειπτης σύνδεσης των προορισμών της, η SKY express δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες του δρομολογίου από / προς το Ηράκλειο (HER) και την Αθήνα (ΑΤΗ) να πραγματοποιήσουν δωρεάν αλλαγή είτε σε άλλη ημερομηνία του ίδιου δρομολογίου είτε να επιλέξουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση εναλλακτικές πτήσεις από / προς το ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» (CHQ). Σημειώνεται ότι, οι πτήσεις από / προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη,  θα εξυπηρετούνται μέσω του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» (CHQ).

Όσοι επιβάτες έχουν κρατήσεις που επηρεάζονται θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση με e-mail. Για τις περιπτώσεις εκείνεις κατά τις οποίες η κράτηση έχει υλοποιηθεί μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, η επικοινωνία θα πραγματοποιείται με το αντίστοιχο σημείο εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, το επιβατικό κοινό, μπορεί να επικοινωνεί είτε στο flightchange@skyexpress.com ή στο (+30) 2152156510/15 για να ενημερώνεται για όλες τις εναλλακτικές επιλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.