Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ιδρύθηκε η AFEA CONGRESS

Ιδρύθηκε η AFEA CONGRESS

Γυρίζει σελίδα η AFEA ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη μακρά ιστορία της εταιρίας. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο εταιρικός μετασχηματισμός της, μέσω του οποίου γεννήθηκαν δυο νέα εταιρικά σχήματα.  

Σημειώνεται ότι συνεπεία των ως άνω αλλαγών του ομίλου, αποτελεί το γεγονός της σύστασης της «AFEA CONGRESS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» («AFEA CONGRESS», afeacongress.gr), που φιλοδοξεί να αποτελέσει την ατμομηχανή ανάπτυξης του κλάδου των Συνεδρίων και των EVENTS στην Ελλάδα. Πρόκειται για νεοπαγές εταιρικό σχήμα στο οποίο εισφέρθηκαν από τον όμιλο οι κλάδοι : α) Congress  – Professional Congress Organizer και β) Groups & Incentives. Επισημαίνεται ότι στην υφιστάμενη AFEA Travel παρέμειναν οι κλάδοι : α) Travel and Corporate Travel Services και β) Destination Management Company (DMC) – Luxury Travel.

Υπογραμμίζεται ότι ο ανωτέρω εταιρικός μετασχηματισμός προκρίθηκε από όλους τους μετόχους ως ο πλέον ενδεδειγμένος για τη βέλτιστη ανάπτυξη κάθε κλάδου μέσω της περαιτέρω εξειδίκευσης και στόχευσης σε αυτόν.

Δεδομένων των ανωτέρω, οι μεν συνεργασίες για τους τομείς Congress  – Professional Congress Organizer και Groups & Incentives  αναλαμβάνονται εφεξής πλήρως από τη νέα εταιρεία AFEA CONGRESS A.E., η οποία έχει υπεισέλθει στο σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων εξ αυτών, οι δε συνεργασίες για τους τομείς Travel and Corporate Travel Services και Destination Management Company (DMC) – Luxury Travel συνεχίζουν να παρέχονται αδιαλείπτως από την εταιρεία AFEA TRAVEL Α.Ε.

Όπως τονίζουν ο ιδρυτής της AFEA Travel & Congress Services, Ανδρέας Λυγνός και οι Διευθύνουσες Σύμβουλοι της AFEA Congress Σίσσυ Λυγνού και Δήμητρα Λυγνού: «Καθ’ όλη την πορεία της δραστηριοποίησής μας στον χώρο, αναπτύξαμε σταθερούς δεσμούς με ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε και να ανταποκρινόμαστε πλήρως σε όλες τις πολύπλευρες ανάγκες του εκτενούς πελατολογίου μας. Ως αποτέλεσμα, η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς και η δέσμευσή μας να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες με ταυτόχρονη προσήλωση στις αρχές και την αποστολή μας, οδήγησαν στο να κατακτήσουμε ηγετική θέση στον τομέα μας, η οποία αναγνωρίζεται τόσο από τους πελάτες όσο και από τους συναδέλφους μας».

Όπως προσθέτουν: «Με απόλυτο σεβασμό για την παρακαταθήκη μας και όλα όσα αυτή συνεπάγεται η AFEA Congress Α.Ε. ξεκινά ένα καινούργιο και συναρπαστικό ταξίδι, περνώντας σε μία νέα εποχή, με νέα επωνυμία και νέα οπτική ταυτότητα – αλλά με το ίδιο πάθος, αγάπη και αφοσίωση!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.