Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι νέες τεχνολογικές λύσεις στο ShortStay Conference 2024

Οι νέες τεχνολογικές λύσεις στο ShortStay Conference 2024

9 & 10 Φεβρουαρίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα, το 6ο ετήσιο συνέδριο της βραχυχρόνιας μίσθωσης με πλήθος συνέδρων από όλη την επικράτεια και κορυφαίους ομιλητές από την Eλλάδα και το εξωτερικό.

Όπου συγκεντρώνονται οι λαμπρότεροι της βραχυχρόνιας μίσθωσης για να μάθουν, να δικτυωθούν και να εμπνευστούν.

 Σε έναν κλάδο που γεννήθηκε και ανδρώθηκε μέσα από την τεχνολογία, είναι λογικό ότι οι εταιρείες τεχνολογίας είναι αυτές που πρωτοπορούν, δημιουργώντας συνεχώς νέες λύσεις. Ακόμα και η τεχνητή νοημοσύνη έχει εισβάλει δυναμικά στη βραχυχρόνια μίσθωση.

Είναι όμως οι διαχειριστές τόσο εξοικειωμένοι με τις νέες λύσεις; Έχουν αντιληφθεί πώς μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν προκειμένου να διευκολύνουν τις καθημερινές τους λειτουργίες αλλά και να βελτιστοποιήσουν τα κέρδη τους;

Στο ShortStay Conference 2024, η τεχνολογία θα έχει ξεχωριστή θέση τόσο στις εργασίες του συνεδρίου όσο και στον εκθεσιακό χώρο. Όλοι οι μεγάλοι πάροχοι θα έχουν παρουσία και θα εξηγήσουν τα προϊόντα και στις υπηρεσίες τους, θα λύσουν τις απορίες των ιδιοκτητών και των διαχειριστών ακινήτων και θα τους προτείνουν τις πιο κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες τους.

Ο ανταγωνισμός επιβάλλει αναβάθμιση προς τον επαγγελματισμό. Και το ShortStay Conference 2024 θα είναι δίπλα στις ανάγκες της αγοράς που στοχεύει προς την ανάπτυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.