Αρχική Events To Athens Capital Hotel – MGallery Collection υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τον...

To Athens Capital Hotel – MGallery Collection υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τον πιο λαμπερό τρόπο!

Μέσα σε ένα εορταστικό και φιλόξενο κλίμα, ο διευθυντής του Athens Capital Hotel-MGallery Collection, κύριος Ευριπίδης Τζήκας, και η ομάδα του ξενοδοχείου, υποδέχθηκαν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου τους φίλους του Athens Capital Hotel – MGallery Collection και καλωσόρισαν με τον πιο λαμπερό τρόπο την χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Το lobby του ξενοδοχείου με το εντυπωσιακά στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, γέμισε με δημοσιογράφους, influencers και content creators αλλά και σημαντικούς συνεργάτες από τον επιχειρηματικό και τουριστικό χώρο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Athens Capital Hotel – MGallery Collection και έζησαν μια γιορτινή εμπειρία.

Η σαμπάνια και το παραδοσιακό Glühwein αποτέλεσαν το ιδανικό καλωσόρισμα, ενώ τα αλμυρά finger food διά χειρός του Executive Chef, Δημήτρη Μπούτσαλη και του Chef de Cuisine Δημήτρη Αρσενίδη αλλά και οι γλυκές δημιουργίες της Pastry Chef του ξενοδοχείου, Νάντιας Μακρυγιάννη εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Οι festive μελωδίες του DJ και του σαξοφωνίστα έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ το Christmas gathering μεταφέρθηκε και στο rooftop του Mappemonde Restaurant Bar & Lounge, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν την ασυναγώνιστη θέα της στολισμένης Αθήνας και ένα μοναδικό live performance.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.