Αρχική Γαστρονομία Το Mandarin Oriental, Costa Navarino υποδέχεται το Soil και τον Τάσο Μαντή...

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino υποδέχεται το Soil και τον Τάσο Μαντή 
για ένα μοναδικό MICHELIN-Star take over

Στις 15 Οκτωβρίου 2023 το βραβευμένο με αστέρι MICHELIN Soil Restaurant επιφυλάσσει ένα ξεχωριστό ταξίδι στη γαστρονομία στο Private Kitchen του Mandarin Oriental, Costa Navarino

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino και ο Executive Chef Bertrand Valegeas καλωσορίζουν το βραβευμένο με Ένα Αστέρι MICHELIN Guide 2022 και Ένα Green Star MICHELIN Guide 2022 εστιατόριο Soil και τον Chef Patron Τάσο Μαντή για μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία σε ένα exclusive pop up την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Έχοντας υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του τον Αύγουστο του 2023, το Mandarin Oriental, Costa Navarino σηματοδότησε την άφιξη της Mandarin Oriental στην Ελλάδα, μυώντας τους επισκέπτες του στη θρυλική φιλοξενία του Ομίλου. Έχοντας τη γαστρονομία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το resort μέσα από τα εμπνευσμένα concepts του συστήνει ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες συνυφασμένες με άριστες πρώτες ύλες, δημιουργικότητα και αυθεντικότητα.

Η δέσμευση του Bertrand Valegeas και της μπριγάδας του για αειφορία στη γαστρονομία και χρήση τοπικών, άριστης ποιότητας πρώτων υλών συναντά τη γήινη φιλοσοφία του Soil και του Τάσου Μαντή σε μια βραδιά που αναμένεται να μείνει αξέχαστη για τους λάτρεις των λεπτών και ισορροπημένων γεύσεων. Η farm-to-table προσέγγιση του Soil φτάνει στο Private Kitchen του Mandarin Oriental, Costa Navarino μέσα από πιάτα που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα των υλικών και την παράδοση της ελληνικής κουζίνας με τη δημιουργική ματιά του Chef.

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Private Kitchen στην καρδιά του resort, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα μενού με την υπογραφή του Τάσου Μαντή αποκλειστικά φτιαγμένο για τη βραδιά – ένα μενού βασισμένο στην εποχικότητα και την ισορροπία, ένα μενού βραβευμένο με Ένα Αστέρι MICHELIN Guide 2022 και Ένα Green Star MICHELIN Guide 2022, ένα μενού που αγκαλιάζει τη γεύση της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.