Αρχική FedHATTA Συνάντηση Λ. Τσιλίδη, Ν. Κελαϊδίτη με τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας για ζητήματα...

Συνάντηση Λ. Τσιλίδη, Ν. Κελαϊδίτη με τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας για ζητήματα του Αθηναϊκού τουρισμού

Ενημερωτική συνάντηση για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των τουριστικών γραφείων και τον Αθηναϊκό τουρισμό πραγματοποίησαν, στα γραφεία της FedHATTA στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά», κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, με τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον ίδιο συνδυασμό, κ. Βασίλειο Κορομάντζο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διευκόλυνση της λειτουργικότητας των τουριστικών γραφείων, όπως η στάθμευση των τουριστικών οχημάτων και η ασφάλεια και ευκολία πρόσβασης σε κοινόχρηστους χώρους, που θα έχουν ως αποτέλεσμα μια φιλικότερη πόλη για τους τουρίστες αλλά και για τους κατοίκους της.

Ο κ. Κορομάντζος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Έχω ενημερωθεί από την Ομοσπονδία που εκπροσωπεί το έργο των τουριστικών γραφείων στην πόλη μας, σχετικά με τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσπάθειά σας να μεταφέρετε τους τουρίστες οδικώς, ή σε σχέση με την μεταφορά τους με τα τουριστικά λεωφορεία. Κεντρικά σημεία της πόλης, όπως το Σύνταγμα, το Παναθηναϊκό Στάδιο και η Ακρόπολη είναι κομβικά ως προς αυτό το θέμα και θα το εντάξω στην ατζέντα των προς επίλυση θεμάτων μου άμεσα».

Ο κ. Τσιλίδης υπογράμμισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ανταπόκριση από πλευράς του νυν αντιδημάρχου, του οποίου κύριο μέλημα ήταν η διαχείριση ζητημάτων σαν αυτά που μας απασχολούν. Είμαι βέβαιος πως τα θέματά μας θα δρομολογηθούν με θετικό αποτέλεσμα».
Από την πλευρά του ο κ. Κελαϊδίτης, δήλωσε: «Είναι πολύπλευρη η ατζέντα μου σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν την πόλη της Αθήνας, και από την θέση μου ως υποψήφιος σύμβουλος είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι συναντώ θετική ανταπόκριση στις θέσεις, προτάσεις και ιδέες που διατυπώνω. Όλοι θέλουμε να δούμε την Αθήνα «ψηλά», όπως λέει και το σύνθημά μας, και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζομαι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.