Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Β ΓΙΑΓΙΑΚΟ

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Β ΓΙΑΓΙΑΚΟ

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, υποδέχθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού τον Βασίλη Γιαγιάκο, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Πρόεδρο του Ενιαίου Τουριστικού Φορέα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και προχώρησαν σε συνάντηση εργασίας με ατζέντα για τον γαστρονομικό τουρισμό και τον χάρτη δράσεων του Επιμελητηρίου, τις καινοτόμες δραστηριότητες και τις καλές πρακτικές που εφαρμόζουν για τη βιωσιμότητα.

Ο Βασίλης Γιαγιάκος, παρουσίασε στην Υφυπουργό τον ειδικό φορέα που έχουν συστήσει, ένα cluster με το χαρακτηριστικό brand name “Meteorisimo”, που αποτελείται από φορείς, τοπικούς παραγωγούς, επιχειρήσεις και επαγγελματίες επισιτισμού, μέσω του οποίου συνδέονται ο πρωτογενής τομέας, η αγροδιατροφή και η γαστρονομία. Μάλιστα, επισημάνθηκε ότι είναι σημαντικό ο αγροτουρισμός να καλλιεργηθεί στη συνείδηση των πολιτών, γιατί είναι μία ήπια μορφή τουρισμού που ενισχύει το εισόδημα των αγροτών.

Επιπρόσθετα, ο Βασίλης Γιαγιάκος κατέθεσε στην Υφυπουργό προτάσεις που αποτελούν βασικούς πυλώνες για την επίτευξη των στόχων του Επιμελητηρίου Τρικάλων και συζήτησαν για δράσεις, που με συνεργασία και συνέργειες με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, καθώς και με συμμετοχή σε παγκόσμιες εκθέσεις, θα οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.