Αρχική Τουρισμός Συνάντηση Ολγας Κεφαλογιάννη με προεδρο ΕΣΕΕ Γιώργο Καρανίκα

Συνάντηση Ολγας Κεφαλογιάννη με προεδρο ΕΣΕΕ Γιώργο Καρανίκα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Μύρωνα Φλουρή, και του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδιας Ελληνικού Εμπορίου κ. Γιώργου Καρανικα, ο οποίος συνοδευόταν απο την Αντιπροσωπεία ΕΣΕΕ.

Σκοπός της συνάντησης να συζητηθούν και να υλοποιηθούν κοινές δράσεις μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και ΕΣΕΕ με στόχο την ανάδειξη και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και της οικονομίας, ζητήματα άμεσα συνυφασμένα με τον Τουρισμό με μακροπρόθεσμα οφέλη.

Η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε πως το όραμα του Υπουργείου Τουρισμού για αυτή την τετραετία είναι ένας ισχυρός και ανταγωνιστικός τουρισμός, σε έναν από τους σημαντικοτερους πυλώνες της εθνικής μας οικονομιας ενώ παράλληλα ο κ. Καρανίκας, συμφώνησε σε μια κοινη προσπάθεια αγαστής συνεργασίας Εμπορίου και Τουρισμού, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου που θα καταστήσει το τουριστικό προϊόν ελκυστικό και ανταγωνιστικο όχι μόνο στις τοπικές αλλά και παγκόσμιες αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.