Αρχική Βραβεία Διακρίσεις της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Διακρίσεις της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Με μια «αγκαλιά βραβεία» επέστρεψε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής  Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου από τα ΟΤΑ Awards 2019-2023.
Τα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 OTA AWARDS 2023 είναι τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στην χώρα και απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους και Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.
Η κ. Πατουλίδου παρέλαβε τα βραβεία για:

  • Το Ευφυές Σύστημα Ολοκληρωμένης διαχείρισης Κυκλοφορίας
  • Την Ενοποίηση Κέντρων Ελέγχου Κυκλοφορίας
  • Το Παρατηρητήριο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Αστικής περιοχής της Θεσσαλονίκης.
  • Την Εξυγίανση-Αποκατάσταση του υπεδάφους
  • Και το Film Office. 

H Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης δήλωσε: Μέσω το προγράμματος μας Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη, είχαμε έναν ουσιαστικό στόχο: να βελτιώσουμε μαζί την καθημερινότητα, για όλους και για το σήμερα και το αύριο.
H επιβράβευση των έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης στα OTA Awards αναδεικνύει τα ίδια τα έργα αλλά και την προσπάθεια των ανθρώπων που δούλεψαν γι’ αυτά. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε πως πίσω από τα έργα δεν υπάρχουν μόνο αριθμοί.
Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027, με την επιβράβευση της καλής πρακτικής της «Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης» από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολου Τζιτζικώστα, εντάσσοντας στο πρόγραμμα 4 νέους Δήμους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.