Αρχική Forum Olympia Forum IV: Στο σταυροδρόμι των εξελίξεων Τοπική Αυτοδιοίκηση, Περιφέρειες και Πόλεις

Olympia Forum IV: Στο σταυροδρόμι των εξελίξεων Τοπική Αυτοδιοίκηση, Περιφέρειες και Πόλεις

Celestyal Cruises

Μία ανάσα πριν τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές επιστρέφει στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία

Αρχαία Ολυμπία, 1 Αυγούστου 2023 – Με κύριο στόχο την ενδυνάμωση πόλεων και περιφερειών και την διάδοση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και πρακτικών καλής διακυβέρνησης, το Olympia Forum ΙV επιστρέφει,  για τέταρτη χρονιά στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Στο φετινό Forum, στο επίκεντρο θα βρεθούν τα κύρια ζητήματα που απαιτούν προσοχή και δράση για την περιφερειακή ανάπτυξη. Με δημιουργική σκέψη και μέσω γόνιμου διαλόγου, θα προταθούν σκέψεις και δράσεις για μια βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη μεταρρύθμιση της εθνικής πολιτικής που αφορά στην Ανάπτυξη Περιφερειών και Πόλεων.

Μερικά από τα θέματα στα οποία θα στοχεύσουν οι εργασίες του συνεδρίου είναι: Η Ανόρθωση και Ανασυγκρότηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι Μεταφορές και οι Υποδομές, ο Τουρισμός, η Κυκλική Οικονομία, η Επιχειρηματικότητα και Επιδοτήσεις, η Χρήση των Νέων Τεχνολογιών σε Δήμους και Περιφέρειες, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και το Περιβάλλον, η Κλιματική Κρίση και η Πράσινη Ενέργεια, η Αστικοποίηση, η Αγροτική Ανάπτυξη, τα Εκπαιδευτικά Ιδύματα και η Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Μέσω του Olympia Forum, επιτυγχάνεται η μεταφορά τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών που έχουν θεσπιστεί σε διάφορες ευρωπαϊκές περιφέρειες σε διάφορους νευραλγικούς τομείς μιας και αποτελεί το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα, αφιερωμένο αποκλειστικά στην ενδυνάμωση πόλεων και περιφερειών και έχει γίνει με τα χρόνια ένας κοινός τόπος συνάντησης και ανταλλαγής καλών πρακτικών για τις προκλήσεις της Περιφερειακής Ανάπτυξης σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 Συνδιοργανωτής

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Χορηγοί

Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία

ΔΕΗ

Πανεπιστήμιο Πατρών

Μέλη

Περιφερειακή Ενότητα Δήμων Δυτικής Ελλάδος

Ένωση Λιμένων Ελλάδος

Κρατήστε την ημερομηνία:

22-24 Σεπτεμβρίου 2023

Εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.