Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πρεμιέρα για το νέο Ikos Odisia στην Κέρκυρα

Πρεμιέρα για το νέο Ikos Odisia στην Κέρκυρα

Πρεμιέρα για το νέο Ikos Odisia στην Κέρκυρα

To Ιkos Odisia, το νέο μέλος του Ikos Resorts, του κορυφαίου brand πολυτελών all-inclusive θερέτρων στον κόσμο, άνοιξε τις πόρτες του στο νησί της Κέρκυρας, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, αμέσως μετά την επιτυχή είσοδο του Ομίλου Sani/Ikos στην Μαγιόρκα με το Ikos Porto Petro.

Το νέο resort, αποτελεί το δεύτερο του Ομίλου Sani/Ikos στο νησί των Φαιάκων, μετά το βραβευμένο ως το καλύτερο all-inclusive resort παγκοσμίως[1] Ιkos Dassia. Σε απόσταση μόλις 25 λεπτών οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας και 20 χλμ. από την Παλιά Πόλη, που εντάσσεται στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, η νέα ξενοδοχειακή μονάδα 5* του Ομίλου Sani/Ikos θα ενισχύσει περαιτέρω την πρωταγωνιστική θέση της Κέρκυρας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Το νέο Ikos Odisia εκτείνεται σε μία μαγευτική τοποθεσία με θέα τους κόλπους της Δασιάς και του Ύψου, σε μία παραθαλάσσια έκταση 246 στρεμμάτων. Η φυσική πολυτέλεια αναδεικνύεται σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού του νέου θερέτρου, σε αρμονία με τη μεσογειακή αισθητική και την ομορφιά του τοπίου, ενώ ενσωματώνει τις υψηλότερες προδιαγραφές βιωσιμότητας. Περιλαμβάνει 390 πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalows και βίλες, ενώ κάθε δωμάτιο του resort έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζει τη μοναδικότητα του τοπίου με τον unconditional luxury χαρακτήρα του brand.

Το νέο 5* ξενοδοχειακό συγκρότημα εφαρμόζει το πολυβραβευμένο μοντέλο διακοπών Luxury All Inclusive μέσα από ελληνικές και διεθνείς γαστρονομικές εμπειρίες με την υπογραφή σεφ βραβευμένων με αστέρια Michelin σε 5 à la carte εστιατόρια και ένα buffet μεσογειακής κουζίνας με εποχιακά τοπικά προϊόντα, λίστα κρασιών επιμελημένη από γνωστούς somelier με 300 ελληνικές και ευρωπαϊκές ετικέτες, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, υπερπολυτελή spa με ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες από τον γαλλικό οίκο ομορφιάς Anne Semonin, υπηρεσίες babysitting και kids club για τους μικρούς επισκέπτες.

Eπιπλέον, το Ikos Odisia προσφέρει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες, 15 εσωτερικές και εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες για ενήλικες και παιδιά, αλλά και πρόσβαση σε παραλίες ανυπέρβλητης φυσικής ομορφιάς. Εκείνοι που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία που προσφέρουν τα Ikos Resorts, μπορούν να επιλέξουν την exclusive σειρά Deluxe Collection Suites με προσωποποιημένες υπηρεσίες και προνόμια, σε μία από τις πιο ξεχωριστές τοποθεσίες του resort.

Στο πακέτο της διαμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την τοπική κουζίνα σε επιλεγμένα εστιατόρια του νησιού με την υπηρεσία Ikos Dine Out, αλλά και να συνεχίσουν τις εξερευνήσεις εκτός θερέτρου, με τη δωρεάν υπηρεσία Local Drive Adventure με αυτοκίνητα Tesla, με πεζοπορίες, καθώς και με δωρεάν εισιτήρια μουσείων, ανακαλύπτοντας τον πολιτισμό και εξερευνώντας τη βιοποικιλότητα και τον φυσικό πλούτο της Κέρκυρας.  

Μέσα από τη λειτουργία του νέου Ιkos Odisia, έχουν δημιουργηθεί 700 νέες θέσεις εργασίας που μαζί με την επένδυση του Ikos Dassia ανέρχονται συνολικά σε 1.500, μισές από τις οποίες καλύπτονται από την τοπική αγορά εργασίας. Τόσο το Ikos Odisia και το Ikos Dassia, υποστηρίζουν ενεργά σημαντικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και βιώσιμες πρακτικές φιλοξενίας στο πλαίσιο του προγράμματος αειφορίας Ikos Green, που περιλαμβάνει πρωτοβουλίες μηδενικού άνθρακα, μηδενικών αποβλήτων προς υγειονομική ταφή, κατάργησης των πλαστικών μίας χρήσης, αλλά και δράσεις για την προστασία του τοπικού οικοσυστήματος, την ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων και την ενίσχυση της ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς της Κέρκυρας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ikos Odisia εδώ

Σχετικά με τα Ikos Resorts

Τα Ikos Resorts είναι βραβευμένα, all-inclusive πολυτελή θέρετρα σε εντυπωσιακές παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μεσογείου: Ikos Oceania και Ikos Olivia στην Χαλκιδική, Ikos Dassia και το νέο Ikos Odisia στην Κέρκυρα, Ikos Aria στην Κω, καθώς επίσης Ikos Andalusia στην Μαρμπέλα-Εστεπόνα και το νέο Ikos Porto Petro στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Νέα επενδυτικά έργα στην Ελλάδα και την Πορτογαλία βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη. Συνδυάζοντας με πρωτοποριακό τρόπο την αληθινή πολυτέλεια με τις all-inclusive διακοπές, τα Ikos Resorts προσφέρουν εμπειρίες πέντε αστέρων και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες χωρίς περιορισμούς, όπως μενού σχεδιασμένα από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, πολυτελή προϊόντα ομορφιάς, kids’ clubs και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Το εμπορικό σήμα Ikos αναδεικνύεται σταθερά Νο1 στην κατηγορία “Best All-Inclusive” του TripAdvisor Traveler’s Choice εδώ και μία πενταετία. Πρωτοπορώντας σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, τα Ikos Resorts έχουν αναπτύξει ένα φιλόδοξο πλάνο αειφορίας με βραβευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Τα Ikos Resorts ανήκουν στον Όμιλο Sani/Ikos, έναν καινοτόμο, δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου. Με όραμα να προσφέρει απαράμιλλη φιλοξενία στους επισκέπτες του, να δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης για τους ανθρώπους του, σημαντικά οφέλη για τα οικοσυστήματα που περιβάλλουν τα ξενοδοχεία του, αλλά και αξία για τους μετόχους του, ο Όμιλος συνεχίζει την επέκταση των εμπορικών σημάτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες: https://ikosresorts.com/el

[1] Νο1 στην κατηγορία “Best All-Inclusive” του TripAdvisor Traveler’s Choice

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.