Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Astir Marina ξεναγήθηκαν οι φοιτητές του Texas McCombs School of Business

Στην Astir Marina ξεναγήθηκαν οι φοιτητές του Texas McCombs School of Business

Η Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Α.Ε. (Astir Marina), με χαρά υποδέχθηκε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Texas McCombs School of Business για ένα εκπαιδευτικό field trip στην νέα μαρίνα Βουλιαγμένης, την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Η ομάδα των εργολάβων και μηχανικών των κατασκευαστριών εταιρειών, ΤΕΚΑΛ και Hill International, καλωσόρισε τους φοιτητές στην Αστήρ Μαρίνα, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευής της, και τους παρουσίασε την πορεία αναβάθμισης του εμβληματικού τοπόσημου της Βουλιαγμένης, αναλύοντας τα σημαντικά σημεία στο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και όλα τα στάδια της υλοποίησης της ανακαίνισης, που έγινε σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα και αυστηρά κριτήρια και πρότυπα.

Οι καινοτομίες στην κατασκευή και τη διαχείρισή της, τα αναγκαία βήματα για την περιβαλλοντική θωράκιση του θαλάσσιου και παράκτιου οικοσυστήματος και τη βιωσιμότητα, οι αρχιτεκτονικές προκλήσεις, οι οικονομικοί και κοινωνικοί παράγοντες, τα οφέλη για την τοπική κοινότητα, αλλά και η σημασία του έργου για το εθνικό τουριστικό προϊόν και την ελληνική οικονομία, συζητήθηκαν εκτενώς κατά την ξενάγηση των φοιτητών και των καθηγητών τους.

Με αίσθημα υπευθυνότητας, αλλά και ενθουσιασμό για την καινοτομία στην κατασκευή και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, η Αστήρ Μαρίνα ανοίγει τις πύλες της στους νέους επιστήμονες και μοιράζεται μαζί τους την τεχνογνωσία και σημαντικές πληροφορίες για την πραγματοποίηση μεγάλων έργων με πρωτοπόρα χαρακτηριστικά και ισχυρά θετικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο. Με 59 θέσεις ελλιμενισμού και εμπορικά καταστήματα κορυφαίων οίκων, ο εκσυγχρονισμός της Astir Marina ολοκληρώνεται και οι επισκέπτες της θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας σε ένα υπερσύγχρονο, βιώσιμο, ασφαλές και πολυτελές περιβάλλον.

Η κα Heidi Toprac, Professor of Instruction στο Department of Finance του Texas McCombs School of Business, δήλωσε: «Οι ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της Astir Marina και οι παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές. Είχαμε μια απίθανη εμπειρία μαθαίνοντας στην πράξη για τον προγραμματισμό και τη διαχείριση ενός τόσο σημαντικού κατασκευαστικού έργου. Οι φοιτητές μας ανακαλύπτουν τα μεγάλα έργα που γίνονται στον κόσμο, βλέπουν στην πράξη όσα διδάσκονται στην πανεπιστημιακή αίθουσα, εμπλουτίζουν τις γνώσεις και διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και την όμορφη ξενάγηση.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.