Αρχική Διεθνή USA PAVILION – DEFEA 2023

USA PAVILION – DEFEA 2023

Ισχυρό αναμένεται να είναι το «παρών» που θα δώσει και φέτος το Αμερικανικό Περίπτερο στην Έκθεση Defea 2023 (Τhe USA Pavilion at Defea 2023, website: www.usadefea.gr). Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 9 – 11 Μαΐου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Μετροπόλιταν στα Σπάτα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας, της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών (GDDIA) και του Υπουργείου Ναυτιλίας. Το USA Pavilion διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Στο USA Pavilion, το οποίο θα καταλάβει περισσότερα από 800μ2, θα συμμετάσχουν  κορυφαίες αμερικανικές επιχειρήσεις της αμυντικής βιομηχανίας, που θα παρουσιάσουν υπερσύγχρονους εξοπλισμούς, υπηρεσίες και βαριά οχήματα και ελικόπτερα του αμερικανικού στρατού και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και της δημοσιότητας με τα εντυπωσιακά του εκθέματα.

Το USA Pavilion θα είναι και φέτος το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου της άμυνας και της ασφάλειας, παρέχοντας μια πλατφόρμα για δικτύωση, ανταλλαγή ιδεών, ανάπτυξη εταιρικών σχέσεων, και άμεση επαφή με βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων των αγορών άμυνας και ασφάλειας διεθνώς.

Εκθέτες Αμερικανικού Περιπτέρου: Aeroservices, Αir Industrial, Αviation Procurement Systems, BAE Systems, Boeing, By-light – By-linear, D&M Ammunition Manufacturing Solutions, Dillon Aero, Inc., Erickson Inc., General Atomics Aeronautical, Lockheed Martin, Onex Technology Systems & Business Solutions, Pratt & Whitney -a division of Raytheon Technologies Corporation, State of Missouri Int’l Trade & Investment, Summit Aviation-Alpha Systems, Textron Aviation Inc., Titanium Industries, Inc., Total View-Maxar, Velos Rotors, Inc.

Χορηγοί Αμερικανικού Περιπτέρου:

STRATEGIC SPONSORS | Boeing, Lockheed Martin
PLATINUM SPONSOR | ONEX Technology Systems & Business Solutions
GOLD SPONSOR | PRATT & WHITNEY, a division of Raytheon Technologies Corporation
SILVER SPONSORS | Aeroservices, Erickson, Inc.

Media Partners | ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Epixeiro.gr, militaire.gr

Event Site: https://usadefea.com/

Event Page at AmChamGR site:  https://www.amcham.gr/events/event/usa-pavilion-at-defea-defence-exhibition-athens-2023/

Η Έκθεση DEFEA θα αποτελέσει το εφαλτήριο για γόνιμο διάλογο και άμεση διασύνδεση μεταξύ βασικών ενδιαφερόμενων φορέων από το Ελληνικό Δημόσιο, στρατιωτικές αντιπροσωπείες του εξωτερικού, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Προστασίας του Πολίτη, Πυροσβεστικό Σώμα, Υπουργείο Ναυτιλίας και Ελληνική Ακτοφυλακή. Ενδεικτικό της επιτυχίας της DEFEA 2021 είναι ότι υποδέχτηκε 12.129 επισκέπτες από 54 χώρες ενώ συμμετείχαν 315 εκθέτες από 22 χώρες και έδωσαν το «παρών» 45 επίσημες αντιπροσωπείες από 36 χώρες, 14 Υπουργοί και Υφυπουργοί και 13 Αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.