Αρχική Γαστρονομία ΤO SUMOSAN ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ELOUNDA PENINSULA!

ΤO SUMOSAN ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ELOUNDA PENINSULA!

Το πολυβραβευμένο Ιαπωνικό εστιατόριο Sumosan κάνει το Ελληνικό ντεμπούτο του!

Τον Μάιο του 2023, το Sumosan κάνει το Ελληνικό ντεμπούτο του εντός του Elounda Peninsula ALL SUITE HOTEL της οικογένειας Σπύρου Κοκοτού. Είναι το ένατο κατά σειρά εστιατόριο της υπερπολυτελούς αλυσίδας και ακολουθεί την εξαιρετικά επιτυχημένη λειτουργία των αντίστοιχων Sumosan σε μερικά από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη στον κόσμο όπως το Λονδίνο, η Courchevel, το Dubai,  το Βερολίνο και η Ντόχα.

Το Sumosan περιγράφεται από τον διεθνή τύπο ως το «αγαπημένο εστιατόριο των επωνύμων» λόγο του εξαιρετικού φαγητού που προσφέρει αλλά και της διακριτικότητας του προσωπικού του. 

Το Sumosan Elounda θα βρίσκεται σε μια μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία με πολλά τραπέζια να τοποθετούνται κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα. Το νέο εστιατόριο ενσωματώνει την πρωταρχική φιλοσοφία τoυ σεβασμού σε παραδοσιακές Ιαπωνικές γαστρονομικές τεχνικές με μια σύγχρονη απόδοση των αυθεντικών γεύσεων, σερβίροντας αξέχαστα εδέσματα ύψιστης ποιότητας.

 

Mε το Sumosan, το Elounda Peninsula γίνεται το πρώτο Ελληνικό resort με δύο διεθνή πολυβραβευμένα εστιατόρια στις εγκαταστάσεις του , καθώς το 2022 άνοιξε εντός του συγκροτήματος και το φημισμένο Il Borro Tuscan Bistro της οικογένειας Ferragamo. 

Ο Ηλίας Κοκοτός, από την οικογένεια των ιδιοκτητών του Elounda Peninsula σχολιάζει:

«Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με το Sumosan και το άνοιγμα του πρώτου εστιατορίου τους στην Ελλάδα. Η φιλοσοφία και ο τρόπος λειτουργίας του Sumosan βασίζεται στις ίδιες αρχές και αξίες που έκαναν την Ελούντα  έναν τόσο δημοφιλή προορισμό σε όλον τον κόσμο. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια ακόμα μοναδική γευστική εμπειρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.